V Budapešti byla zahájena výstava čínského značkového zboží (střední a východní Evropa) 2024

Datum vydání:2024-06-28

Výstava 2024 China Brand Goods (Střední a východní Evropa) byla zahájena v pondělí v Maďarsku v Budapešti. Více než 270 podniků z deseti provincií a měst v Číně, jako jsou Shandong, Shanxi a Liaoning, se zúčastnily výstavy.


Fabian Gergai, státní tajemník pro průmyslovou politiku a technologie na maďarském ministerstvu národního hospodářství, řekl na slavnostním zahájení, že Čína patří mezi Maďarsko. Čínské investice v Maďarsku podporují inovace a růst v mnoha odvětvích. Doufáme, že podniky obou zemí najdou prostřednictvím této výstavy vysoce kvalitní partnery a dále posílí hospodářskou a obchodní spolupráci mezi Maďarskem a Čínou.


Deng Bo, zástupce ředitele Úřadu pro rozvoj zahraničního obchodu Číny' Ministerstvo obchodu uvedlo, že bilaterální obchod mezi Čínou a Maďarskem udržel stabilní rozvojovou dynamiku navzdory vlivu geopolitiky, energetické krize, turbulence globálního dodavatelského řetězce a dalších faktorů. S prohlubující se synergie mezi iniciativou Pás a silnice a Maďarskem' s"otevření na východ"strategii, výměny a spolupráce mezi Čínou a Maďarskem se užší a oblasti a způsoby spolupráce se rozšiřují.

zmkm-800_800 (46)_proc.jpg


Chen Yiwei, poradce ministra čínského velvyslanectví v Maďarsku, uvedl, že vztahy mezi Čínou a Maďarskem byly v nové éře nedávno upgradovány na komplexní strategické partnerství pro všechny počasí a obě strany posílí ukotvení rozvojových strategií a prohloubí spolupráci v hospodářství, obchodu, investicích a dalších oblastech. Předpokládá se, že výstava značkového zboží v Číně dodá nový impuls do praktické hospodářské a obchodní spolupráce mezi Čínou a Maďarskem a mezi Čínou a zeměmi střední a východní Evropy.

zmkm-800_800 (47)_proc.jpg

Předpokládá se, že výstava trvá třídní, sponzorovaná Úřadem pro rozvoj zahraničního obchodu Ministerstva obchodu Číny a hostuje Čínsko-evropský park spolupráce v oblasti obchodní logistiky. Exponáty zahrnují mechanické a elektrické výrobky, hardware a stavební materiály, novou energii, lehké průmyslové výrobky, textil a oděv a zemědělské výrobky. Mezi nimi patřily mechanické a elektrické výrobky jako mechanická zařízení, elektrická zařízení a náhradní díly 50%. Během výstavy budou téměř 8.tisíce profesionálních kupců z Maďarska, Polska, Slovenska, Srbska a dalších zemí střední a východní Evropy.


Čas: Jun.13-15th.2024





Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top