2024 Konkurence bezpečnostních dovedností v produkční základně Xingguo v Haven Biological

Datum vydání:2024-06-24

Za účelem dalšího zlepšení povědomí o bezpečnosti a sebeozáchranné a vzájemné záchranné schopnosti všech zaměstnanců a vybudování pevné bezpečnostní obranné linky, na 19.června organizovaly oddělení Havin Biological Xing Guo Production Base soutěž bezpečnostních výrobních dovedností 2024 před náměstím kancelářské budovy a celkem 71 lidí se zúčastnili soutěže z osmi oddělení, včetně výrobního a výrobního oddělení, oddělení řízení kvality, výrobního a provozního oddělení a biologického inženýrství centra.


Tato soutěž má tři položky: použití hasicí hadice dvěma osobami, správné použití hasicího přístroje 4KG jednou osobou a nošení plynové masky. Tyto projekty jsou určeny pro všechny zaměstnance v reálných pracovních scénářích s cílem testovat zaměstnance' schopnost manipulace s nouzovými případy a dovednosti bezpečného provozu v nouzových situacích.


Na poli jsou klidná, tichá spolupráce, rychlá reakce, s přísným a vážným přístupem, odhodlání bojovat za první, v souladu s požadavky"standardizace, skutečný boj"plně prokázat solidní obchodní znalosti a vynikající dovednosti jako obsluha výrobní linky. Porotci také přísně dohlížejí na disciplínu arény, pečlivě sledují operační podrobnosti každého hráče a skórují podle standardu měření bodování, aby bylo zajištěno, že soutěž je spravedlivá a spravedlivá. Atmosféra soutěže byla teplá a potlesk pokračoval. Po třech kolech intenzivní soutěže Zhong Wenming z výrobního oddělení (dílna NMN) získal první místo ve správném používání jednoho 4KG hasicího přístroje; Liang Zhilun a Kuang Rongqun z výrobního oddělení (dílna veřejných prací) získali první cenu ve skupině za použití požární hadice v tandemu; Li Feng z oddělení inteligentního vybavení získal první místo v nošení plynové masky s vynikajícím skóre 25,20 sekund.


Po provedení této soutěže v oblasti bezpečnostních dovedností nejen účinně testovala funkčnost podnikového nouzového záchranného mechanismu, zmírnila koordinační schopnost nouzového záchranného týmu, zlepšila propojení procesu manipulace s nehodami, zlepšila bezpečnostní povědomí a schopnost manipulace s nouzovými záchrannými pracovníky, ale také ukázala vynikající dovednosti a duchovní výhled soutěžících. Poskytuje platformu pro všechny, aby se od sebe navzájem učili, učili se od sebe navzájem a ukázali své dovednosti, a skutečně dosáhli účelu podpory učení a podpory aplikace prostřednictvím soutěže.


Ačkoli událost skončila, cesta se nikdy nezastavila. Haven Biology využije tuto soutěž jako příležitost k posílení bezpečnostního spodního myšlení, tkaní husté zabezpečení"ochranná síť"vybudovat silnou bezpečnost"firewall"a nadále provádět různé formy a bohatý obsah bezpečnostních činností, aby každý mohl klidně reagovat na kritický okamžik, kvalifikovanou operaci, efektivní záchranu a být připraven. Položte pevný základ pro bezpečnost podnikové výroby a bezpečnost života zaměstnanců.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top