Naše rukojetí papírových sáčků: vašenejlepší volba

Datum vydání:2024-06-27

Ve společnosti Upack jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout nejnovější řešení ekologických a odolných papírových obalů. Náš sortiment výrobků bez plastového vodotěsného povlaku zajišťuje dlouhodobou ochranu vašich výrobků proti vlhkosti a udržuje je čerstvé a bezpečné.

Zvýšená odolnost:

Pro další prodloužení životnosti našich tašek nanášíme oboustrannou lepicí pásku na vnitřní stranu tašky' Otevření. Tím je zajištěno, že taška zůstane pevná a bezpečná a chrání vaše výrobky před náhodným rozlitím nebo únikem.

Potravinářský tisk:

Chápeme, že bezpečnost je nejdůležitější, pokud jde o balení potravin. To' Proto používáme potravinářský inkoust na vodní bázi pro všechny naše potřeby tisku. To zajišťuje, že inkoust je bezpečný pro přímý kontakt s potravinami a vyhrává. Neublížit svým zákazníkům. S dostupnými až osmi živými barvami můžete vytvořit poutavé vzory, které budou vynikat na policích.

Certifikace FSC&Recyklovatelné:

Zavázali jsme se k udržitelnosti a odpovědnosti za životní prostředí. To' Proto v našich obalech používáme materiály certifikované FSC, potravinářské kvality a plně recyklovatelné. To zajišťuje, že nejen získáte vysoce kvalitní produkt, ale vy' také přispívají k zelenější planetě.

Supermarket&Oblíbené ovocné trhy:

Papírové tašky vyrobené speciálním vodotěsným povlakem jsou oblíbenou volbou v supermarketech a ovocných trzích. Jejich vynikající odolnost proti vlhkosti zaručuje, že vaše ovoce, zelenina a další předměty podléhající zkáze zůstanou déle ve skvělém stavu.

Držadla zesílené německým lepidlem:

Naše rukojeti jsou vyztuženy lepidlem renomované německé značky Henkel. To zajišťuje, že rukojeti jsou bezpečně připevněny a odolávají značnému namáhání, což vám poskytne klid při přepravě těžkých nákladů.

S Upack získáte to nejlepší z obou světů kvalitních obalů, které jsou také šetrné k životnímu prostředí. Náš závazek používat potravinářské a recyklovatelné materiály certifikované FSC zaručuje, že každý pytel, který vyrábíme, přispívá k zelenější planetě. Prohlédněte si naši řadu ekologicky šetrných řešení papírových obalů a objevte perfektní vhodné pro vaše podnikání. Společně, pojďme vytvořit udržitelnou budoucnost!


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Guangdong Union Eco-Packaging Scien-Tech Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top