Supernikotinamidna CPHI

Datum vydání:2024-06-27

Od 19.června do 21.světové výstavy farmaceutických surovin (CPHI Čína 2024) se konalo v Shanghai New International Expo Center a více než 100,000 odborných návštěvníků z globálních potravin a nápojů, výživových a zdravotních výrobků, zdravotních výrobků a dalších souvisejících průmyslových odvětví, jako jsou kupující, výrobci, kanály atd. Ruibon Biological s novou generací kosmetické třídy"super niacinamid"syntetická biologická metoda 99,9% ultra-vysoké čistoty NMN dva hlavní nové produkty, 3-methylpyridin, 3-kyanopyridin, niacinamid tři"starý"Výhoda produktů a 27 nových produktů ve výzkumu a vývoji niacinamidových řetězců průmyslových výrobků velký debut, přitahující pozornost a chválu mnoha zasvěcenců průmyslu.


Během výstavy byl stánek Ruibang Biological přeplněn a živý. Zástupci firem v oblasti potravinářské zdravotní péče, kosmetické osobní péče a výživy zvířat z celého světa se zastavili, aby se dozvěděli více o technických vlastnostech a aplikačních výhodách dvou hlavních nových produktů kosmetické třídy"Super nikotinamid"a 99,9% ultra vysoké čistoty NMN. A oba produkty mají mnoho výhod, jako je vysoká čistota, vysoká bezpečnost, vysoká výrobní kapacita, stabilní dodávka celého průmyslového řetězce a mohou splnit potřeby zdraví a krásy v různých scénářích byly chváleny.


Zároveň prodejní pracovníci prováděli celou řadu uvedení produktů pro potřebné zákazníky a inovativně navrhli komplexní řešení, jako jsou například:"exkluzivní přizpůsobená kosmetická třída ' 0 niacin super niacinamid'"pro zákazníky' specifické potřeby. Tyto personalizované služby na míru byly zákazníky vysoce uznány a položily pevný základ pro následnou spolupráci mezi oběma stranami.


Tato výstava je nejen důležitou příležitostí pro Ruibang Biology ukázat svou sílu globálně, ale také důležitým opatřením k vytvoření dobré image značky v průmyslu a uvolnění silného vývojového tempa. V budoucnu bude Ruibang Bio i nadále dodržovat firemní poslání:"vytváření krásy a zdraví biotechnologií"a pokračovat v zavádění více vysoce kvalitních produktů s vysokým technickým obsahem, vynikající kvalitou a vysokým uznáváním na trhu, což více přispívá k rozvoji průmyslu syntetické biologie a poskytuje stabilní záruku globálního života a zdraví.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Long Life Group Co., LTD

Telefon společnosti: +86-025-57238879

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 18551727866

webová stránka: baixingjiujiu.infocsb2b.com

Adresa: Room 618, East Building, Lishui Industrial New City Center, Fuyou Road, Lishui District, Nanjing City,Jiangsu Province

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top