Budou lidé v roce 2024 stále kupovat vlastní piny?

Datum vydání:2024-06-28

Vlastní kolíky Od šedesátých let jsou nekonformistickým módním základem a jejich popularita se postupem času jen zvyšovala. Jsou často používány jako forma sebevyjádření a způsob, jak zobrazit zájmy nebo příslušnosti uživatele. Ale když se přesuneme do 2024, kupují si lidé ještě vlastní špendlíky? Jsou stále trvalým módním prohlášením, kterým byli za poslední 60 roky? Podívejme se na aktuální stav vlastních pinů a jejich popularitu.

Budou lidé stále Koupit vlastní piny ve 2024?

Krátká odpověď je ano. S nárůstem online tržišť se vlastní piny staly dostupnější než kdy předtím. Nyní můžete najít širokou škálu vzorů a stylů, které vyhovují jakémukoli vkusu nebo zájmu. S pokrokem v technologii se také výrazně zlepšila kvalita kolíků. Takže jsou nejen módní, ale také odolné a dlouhodobé. Ve světě, kde Vše se stává digitálním, vlastní piny nabízejí fyzické spojení s našimi zájmy a vášněmi. Díky tomu jsou nadčasové a nepravděpodobné, že v brzké době vypadnou z módy. Zde je několik dalších důvodů, proč lidé stále shrnou, aby si koupili vlastní piny:

Odvolání zpět

Nezapomeňme na nostalgický faktor. Mnoho lidí, kteří vyrostli v osmdesátých a devadesátých letech, má slabost pro zakázkové špendlíky, protože jim připomínají jejich mládí. A vzhledem k tomu, že móda je cyklická, není překvapením, že zakázkové špendlíky se vrací. Pro mladší generaci zažívá grunge móda inspirovaná devadesátými lety výrazný oživení a custom piny připomínají estetiku skater boi koncem devadesátých a začátkem devadesátých let.

Personalizovaný dotek

Ve světě, kde Všechno je hromadně vyráběné, je tu něco speciálního na vlastnění zakázkové položky od menšího podniku. Vlastní piny jsou obvykle vyrobeny jednotlivými umělci nebo malými obchody, což umožňuje více personalizovaný dotek.

Prohlášení

Někteří lidé používají vlastní piny jako způsob, jak vytvořit prohlášení. Ať už jde o podporu společenské věci nebo o projevování jejich zájmů a vášní, tyto drobné doplňky dokážou mluvit světelně. Lidé se chtějí spojit s podobně smýšlejícími jednotlivci a nosit vlastní špendlík může být začátkem konverzace nebo způsobem, jak jemně ukázat své přesvědčení.

Sběratelnost

Podobně jako přitažlivost sbírání nálepek nebo náplat, lidé sbírají vlastní piny jako koníček. S tolika designy a limitovanými edicemi je snadné vidět, jak se tyto malé piny mohou stát návykové sbírat.

Cenově dostupná

Tyto malé doplňky jsou cenově dostupným způsobem, jak vyjádřit svou individualitu, který oslovuje mladší kupující, kteří možná nemají rozpočet na větší nákupy módy. To z nich dělá velmi přístupný módní doplněk pro všechny věkové kategorie.

Populární klopové piny Můžeš prodat

Pokud uvažujete o rozvětvení do světa prodeje vlastních pinů, možná vás zajímá, jaký je nejoblíbenější typ prodávat. To bude záviset na cílové demografické skupině, ale existuje několik oblíbených možností, které je třeba zvážit:

Měkké smaltované piny

Jedná se o nejoblíbenější klopové špendlíky na trhu. Jsou vyrobeny vyplněním zapuštěných oblastí smaltovanou barvou a vytvořením texturovaného povrchu.

Tvrdé smaltované piny

Podobně jako měkké smaltované kolíky jsou tyto také naplněny smaltovanou barvou. Přebytečná barva je však poté broušena dolů, aby vytvořila hladký a rovný povrch. Tyto kolíky mají leštěnější a profesionálnější vzhled.

Vlastní logo piny

Věrní zákazníci rádi předvádějí svou loajalitu pomocí značkových špendlíků s logem. Ty mohou být vyrobeny s použitím různých výrobních stylů, jako je smalt, lisovaný nebo tištěný epoxid.

Kovové klopové kolíky

Lapové kolíky pro muže jsou velkým podnikáním a kovové kolíky jsou populárním typem klopového kolíku. Často se používají pro firemní akce, profesionální organizace a jako propagační zboží.

Jak Vytvořte si vlastní špendlík

Pokud chcete navrhnout svůj vlastní pin a prodat ho on-line, první věc, kterou musíte udělat, je najít výrobního partnera, který vám může pomoci proměnit svůj design v realitu.

V The/Studio se specializujeme na vytváření vlastních pinů pro firmy, organizace i jednotlivce. Nabízíme širokou škálu stylů a povrchových úprav, ze kterých si můžete vybrat, což usnadňuje vytvoření perfektního designu pro vaši značku nebo trh.

Jednoduše se rozhodněte o následujícím:

Jaký typ špendlíku chcete? Měkký smalt, tvrdý smalt, lisovaný nebo tištěný epoxid?

Jaký design špendlíku máte na mysli? Vytvořte model navrženého designu a připojte ho k objednávkovému formuláři.

Jaký typ podložky chcete pro svůj špendlík? Vyberte si z motýlové spojky, gumové spojky, luxusní spojky, tyčového magnetu, ohnutých nohou nebo magnetické podložky.

Jaký druh dokončení dáváš přednost? Vyberte si ze zlata, růžového zlata, stříbra, černé barvy nebo různých starožitných povrchů.

Kolik kolíků potřebuješ? Můžete si objednat jen jeden špendlík nebo kolik chcete.

Jakmile obdržíme vaši objednávku,náš tým odborných designérů vytvoří vzorek vašeho vlastního designu kolíku pro vaše schválení. Jakmile schválíte vzorek, zahájíme výrobu a doručíme vaše kolíky přímo k vašim dveřím!

Vytvořte partnerství s The\/Studio Vlastní piny

Pokud chcete začít prodávat vlastní odznaky, rádi vám pomůžeme! Náš efektivní proces umožňuje každému snadnonavrhnout a vytvořit vlastní vysoce kvalitní, jedinečnénávrhy klopových špendlíků. Prohlédněte sinašinabídku vlastní špendlíky abyste viděli rozmanitost stylů a povrchových úprav, kterénabízíme. Jakmile budete připraveni objednat, jednoduše vyplňtenáš objednávkový formulář. Těšíme sena práci s vámi!


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan hongde crafts co.,ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan hongde crafts co.,ltd

Pracovní pozice: Sales manager

oddělení: Sales

Telefon společnosti: +86 18802610846

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 18802610846

webová stránka: hongdecrafts.infocsb2b.com

Adresa: Room 601, Building 1, No. 6 Universe Road, Shipai Town, Dongguan City, Guangdong Province

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top