Povrchová úprava kovového jmenovky

Datum vydání:2024-07-17

1. Kartáčování Tento druh povrchové úpravy se týká vytvořených pravidelných vlasových linekna výrobcích' povrch broušením, který je mělký v horizontálnímnebo vertikálním směru k výrobkům, having A  dekorativní efekt, běžně používaný pro hliníkové jmenovky.
2.Leštění(diamantové řezání)Zaměřuje sena získání efektu zvýraznění pro určitá písmenanebo obvod pomocí principu lomu ke zlepšení kvality povrchu a maskování drobných škrábancůna povrchu, což může výrazně zvýšit úroveň jmenovky při pohledu.
3.EloxováníEloxování je jednou znejtrvalejších úprav povrchu, protože jeho vrstva je jednou z částí materiálů. Po eloxování pronikne do materiálů odpovídající barva' póry byly součástí materiálů. Na trhu je oblíbená stříbrnánebo černá barva,  ale jakákoliv barva může být eloxována podle vašeho požadavku. Obvykle po eloxování budou mít jeho čtyři strany stejnou barvu ana pohled budou mítnějaké granule.
4. Lakování Lakování je ekonomická povrchová úprava levnějšínež eloxování. Pouze požadoval, aby přední strana měla stejnou barvu jako pozadí. Obvykle se stříkalo lakovací pistolí odpovídající barvě pantone.
5. Galvanické pokovování(pokovování)Tato povrchová úprava je široce používána pro slitinu zinku. Obvyklou barvou pro aplikaci je stříbrný chromnebo zlatá barva. Na materiálech jenanesena velmi tenká vrstva' povrch galvanicky pokoven. Je účinně proti-oděru, anti-koroze a zosobnění vzhledu.
Celkově vzato, jak vybrat vhodnou povrchovou úpravunakonec závisína detailech vašeho požadavkuna design, a to potřebuje zkušeného člověka, aby to zkontroloval a vyrobil. Ohýbací kování se v této oblasti vyvíjí již vícenež 20 let. Máte-li jakékoli dotazy k povrchové úpravě kovové jmenovky, zanechtenám zprávu,naši odborníci vaše dotazy včas zodpoví.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top