Metodynávrhu a správy logistických vozíků, krabic kovového materiálu a polic

Datum vydání:2023-04-22

with rozvoj mezinárodní průmyslové civilizace a standardizačního procesu moderních továren, pokročilé logistické vybavení prokázalo svou velkou roli a přitahuje lidi&39; Vnaší zemi je dobře považováno aneexistují žádné dokonalé standardy a dobré zkušenosti s řízením, které by měly zanásledek velké rozdíly v továrízaci. Logistické vybavení vněkterých továrnách je zpětné a logistické vybavení je rozmanité, chaotické a ošuntělé, cožnejen ovlivňuje řízení, ale také přímo ovlivňuje výrobnínáklady a kvalitu produktu. Platformu lze zhruba rozdělit donásledujících kategorií;#

Logistics Trolley, kovová paleta, plastová paleta, dřevěná paleta, kovový materiál (tělesná krabička typu materiálu, skládací materiál), police, stanice a speciální kovová krabička atd. . Zařízení uvedené do používání by mělo být používáno podle předpisů a provozováno civilizovaným způsobem. Pokud existuje problém s kvalitou, měla by být údržba včas oznámena, aby se zabránilo zbytečným ztrátám.

the

2. Výrobce zařízení je zodpovědný za běžné používání zařízení a implementuje placené služby za spotřebiče, které jsou člověkanebo mechanicky poškozeny.

3. Světlé a pohodlné vysokozdvižné vozíky (1,5t

2t) s krátkými vidličkami by měly být použity conejvíce pronakládání a vykládkunebo stohování spotřebičů (s výjimkouněkterých velkých spotřebičů), aby se snížily srážky s tvrdým vidličkou způsobeným snedostatečným počtem otáček z pochřidnebo okluze zraku. Absolutně zakazuje dlouhé

fork

piercing kandované haws styl

několika spotřebičů s jednou vidličkou a fenomén poškození spotřebičů, jako je trakce, bez uvolnění brzd, zejména zařízení s gumovými koly.

-4. Spotřebiče obecněnesmějí být přepravovány s koly, a to ani s brzdami,nelze zaručit bezpečnost přepravy.

5. Spotřebiče s kolečkaminejsou obecněnaskládány, aby se zabránilo poškození koleček (zejména gumová kola,nylonová kola jsou oněco silnější), když se vysokozdvižný vozík odhazuje. Je -li poškození způsobeno, měly by být implementovány placené služby.

~the-"6. Logistické zařízení musí být pravidelně kontrolováno pro použití a inspekční formulář musí být vyplněn."

the

7. Aby se zlepšila údržba, měli by kvalifikovaní OEM poskytovat speciální místa údržby a jednoduché vybavení, jako je svařování, aby se usnadnilo včasné a rychlé služby zaměstnanců.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Qingdao Rewell Logistics Equipment Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top