Regulace spánku - Jak si vybrat mezi NMN a Melatoninem

Datum vydání:2024-04-19
Problémy s problémy se staly v moderní společnosti běžným problémem. S zrychlením tempa života, zvyšováním pracovního tlaku a technologického vývoje čelí stále více čínských lidí problému klesající kvality spánku. Podle Číny Sleep Health White Paper v Číně Sleep Health od společnosti China Sleep Research Societynemá pouze 19 procent populace žádné poruchy spánku.




why se vyskytují problémy se spánkem?

can melatonin vyřeší problémy se spánkem v jejich kořenu?


the příčiny poruch spánku


1. Nezajímajete dostatek spánku


Many Číňané mohou39; důvody. Průzkum ukazuje, že vícenež 60% lidí spí méněnež 7 hodin denně, a dokonce i značný počet lidí spí méněnež 6 hodin denně. Chronická deprivace spánku může vést k únavě, špatné koncentraci, ztrátě paměti a dalším problémům.



2. Insomnia


insomnia se týká problémů, jako je obtížnost usínání, špatná kvalita spánkunebo probuzení brzy. Mnoho lidí má potíže s usínání vnocinebonespí hluboce, což má zanásledeknízkou energii během dne. Problémy snespavostí mohou souviset se stresem, úzkostí, depresí a dalšími faktory. Údaje o průzkumu ukazují, že vícenež 30% lidí má různé stupně problémů snespavostí.&#


3. Nepravidelné tělesné hodiny&#


many lidé majínepravidelné denní rutiny, často zůstávají pozdě, spí pozdě a vstávání pozdě, což má zanásledek poruchu biologických hodin. Nepravidelné tělesné hodiny mohou vést k problémům, jako je ospalost a špatná koncentrace. Průzkum zjistil, že vícenež 50 procent lidí mánepravidelné doby spánku a odpočinku.


4. Kvalitu spánku mohou také ovlivnit živénávyky a faktory prostředí




adměrné používání elektronických zařízení,nadměrného příjmu kofeinu, hluku a znečištění světla můženarušit spánek lidí. Tyto faktory převládají v moderní společnosti a majínegativní dopadna spaní lidí.

second, jak zlepšit problémy se spánkem

1. Vytvořte pravidelný rozvrh spánku: Zkuste jít do postele a probudit se současně každý den, abyste pomohli upravit hodiny těla.


2. Vytvořte pohodlné spací prostředí: Udržujte svou ložnici v klidu, tmavé a chladné a použijte pohodlnou matraci a polštář, abyste poskytli dobré spací prostředí.&#&#

3. Rozvíjejte dobrénávyky před spaním: Vyvarujte senadměrného používání elektronických zařízení, vyhýbejte se pití kofeinovýchnápojů před spaním a pokuste se uvolnit tělo a mysl, jako je meditace, relaxační hudba, hluboké dýchání atd.

4. Regulujte spánek pomocí odpovídajících doplňků: jako jenmn, melatonin atd. a melatonin


Sleep je složitý fyziologický proces zahrnující interakci víceneurotransmiterových systémů a více sítíneuronů, které inhibují vzrušení a podporují spánek. Krátké doba spánku anarušený spánek mohounepříznivě ovlivnit metabolismus a zvýšit riziko mnoha chronických onemocnění, včetně obezity a diabetu typu 2.


1. Princip účinku


melatonin je signál pro podporu spánku, kromě melatoninu existují glycin, kyselina gama
aminobutyrová, žlázy a další látky, tyto látky budou tyto látky, tyto látky budou tyto látky, tyto látky budou tyto látky Vyvolávejte tělo od probuzení k přeměně spánku. Cirkadiánní rytmus celého těla pro zlepšení spánku regulací genů Sleep


melatoninnapříklad,například, je vnější faktor, který vytváří tmavé prostředí pro tělo vypnutím světla anakreslením záclon. NMN je základní role vytváření temnénoci, která umožňuje tělu pracovat a pravidelně odpočívat v temném prostředí a zásadně řešit problémy se spánkem.



thererered, melatonin je vhodnější pro lidi, kteří musí být pro krátké obchodní cesty, zatímco NMN je obecně vhodný pro lidi s poruchami spánku, jako jsou potíže se spánkem, krátký spánek, doba spánku, Špatná kvalita spánku a tak dále.
from zdroj látek, melatonin anmn jsou endogenní látky v lidském těle a tělunebudou odmítnuty.


heverver je množství melatoninu v lidském těle malé, pouze 0,1

0,3mg. V kombinaci se současnými relevantními studiemi je krátké použití malých dávek melatoninu bezpečné anemá žádné zjevné vedlejší účinky. Existuje však jen málo studií o bezpečnosti dlouhého používání melatoninu a závěry jsounekonzistentní.

\\ \

akládání do Číny39; , ošetřovatelské matky, a také zdůraznily, že se zabývají řízením, mechanickými operaceminebonebezpečnými operátory,nejí přednebo během provozu. U pacientů s autoimunitními chorobami (revmatoidní atd.) A hypertyreódismus. Další studie o NMN bylo provedeno, od zvířecích studií po klinické studie, aby se ověřila role a bezpečnost NMN v mnoha aspektech. Z komplexních údajů je pro většinu lidí bezpečné požití 250
1000mgnmn za den. Obecný závěr


good spánek úzce souvisí s fyzickým a duševním zdravím. Nedostatek spánku zvyšuje riziko rozvojenemocí, jako jsou srdeční choroby, cukrovka a deprese, zatímco dostatek spánku může zlepšit fyzické a duševní zdraví a emoční stabilitu. Stávající studie ukázaly, že NMN hraje základní roli při zlepšování spánku, což může účinně zmírnit poruchy spánku a chránit zdraví těla.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top