9 Změny v těle po přijetí NMN

Datum vydání:2024-04-10

Long-Mom použití NMN může přinést řadu potenciálních výhod a účinků, kvůli jeho jemným změnám je obtížné si všimnout v krátkém časovém období, včetně, alene omezenonanásledujících devět aspektů.


1. Udržujte zdravou váhu:


Research publikované ve vědeckých zpráváchnaznačuje, že NMN může regulovat metabolický stav tukových buněk aktivací proteinu"longevity"sirt1, což zvyšuje energii výdaje, pomáhají udržovat zdravou hmotnost a snižují problémy s obezitou.


2. Snížení únavy:


nmn může pomoci snížit únavu zvýšením dodávky buněčné energie a zmírněním oxidačního stresu.

\
nad
je klíčový faktor metabolismu intracelulární energie a suplementace NMN může zvýšit hladiny buněčné energie a snížit únavu.

+

3. Zlepšit paměť:

by Zvyšování úrovněnad

v mozku, NMN pomáhá zlepšovatneuronální aktivitu, zlepšovat paměť a kognitivní funkci a zpomalit proces společnosti Kognitivní pokles. Udržujte funkce mozku a boje související s komplikacemi.

+4. Zvýšení imunity:


nmn může zlepšit aktivitu imunitních buněk, zlepšit funkci imunitního systému, zlepšit tělo
39; Možnost onemocnění.

5. Zlepšit spánek:

a Studie zveřejněná v živinách zjistila, že NMN hraje pozitivní roli při regulaci hladin melatoninu, zlepšování kvality spánku u mužů a podporu fyzické opravy a zotavení během během během Spánek. (NMN Premenstrual, NMN postmenstruační, placebo premenstruační a placebo postmenstruační) a spotřeboval 250 mg NMNnebo placeba denně po dobu 12 týdnů. To ve srovnání s předtím,než odebraly NMN, skupiny po převzetí NMN měly významné zlepšení v oblasti fyzické zdatnosti a spánku. starší, což má zanásledek lepší spánek.

&6. Snadné vypadávání vlasů:#

in a papír publikovaný v molekulech,nmn může inhibovat dhtidukované zánětlivé reakce a oxidační stres snížením hladin ROS, zvýšením antioxidační enzymové aktivity a Inhibice aktivace zánětlivé signální dráhy NF
kB P65. Proliferace buněk vlasových folikulů, zvyšuje přísun živinna vlasové folikuly, čímž podporuje růst vlasů a snižuje vypadávání vlasů.

7. Zlepšit stav kůže:

nmn může zlepšit elasticitu a odpor pokožky zlepšením syntézy kolagenu a snižováním oxidačního stresu. N
nad
hraje roli v oprav buněk a antioxidanty a doplnění NMN může pomoci udržet pokožku zdravou. Použití NMN zabraňuje ekzémům

like symptomů, včetně kožních lézí, svědění, vyrážky a ztráty vody, blokováním ROS. a obsah vlhkosti podporou syntézy kolagenu a zvyšováním produkce buněčné energie, snižováním vrásek a zdokonalením kůže mladší a pevnější.


8. Zvyšte svou energii:


the Studie zjistila, že suplementace Nmn zvyšuje úrovně NAD
a zlepšuje mitochondriální funkci, čímž zvyšuje produkci energie.

a studie zveřejněná v stárnoucí buňce také ukázala, že NMN pomáhá zlepšovat kapacitu cvičení a fyzickou vytrvalost.


9. Vylepšete své zaměření:


nadhraje roli při udržování zdravínervů a aktivaci syntézy proteinů.--as Prekurzornad,nmn může zvýšit úroveň intracelulárníhonad

, aktivovat klíčové proteiny, jako jsou SIRT1 a SIRT2, podporují produkci energie buněk, opravu DNA a antioxidační funkce, zpoždění stárnutí buněk, zlepšení zdraví Nervové buňky a činí lidé energičtější. buňky z poškození, zpoždění stárnutí a zlepšení celkového zdraví a kvality života.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top