Znalost kovových materiálů … přesné slitiny vysoce teplotních slitin

Datum vydání:2020-08-08

Přehled

Desítka 12288; Kovový materiál odkazuje na obecný term ín pro kovové prvky nebo materiály s kovovými vlastnostmi, které se skládají převážně z kovových prvků.Včetně čistých kovů, slitin, intermetalických sloučenin kovových materiálů a speciálních kovových materiálů.(Poznámka: Oxid kovů (jako je oxid hlinitý) není kovový materiál)

První.Význam

Propad 12288;12288; Vývoj lidské civilizace a sociální pokrok úzce souvisí s kovovými materiály.Po době kamenné byly doby bronzové a doby železné označeny použitím kovových materiálů.V modern í době se široký sortiment kovových materiálů stal důležitým materiálním základem pro rozvoj lidské společnosti.

Dva.Typ

Desky 12288; Kovové materiály jsou obecně rozděleny do železných kovů, neželezných kovů a speciálních kovových materiálů.

  (1) železné kovy se také nazývají ocelovými materiály, včetně průmyslové čisté železo s více než 90% železo, litina s 2% až 4% uhlík, uhlíková ocel s méně než 2% uhlík, a strukturální ocel, nerezová ocel, tepelně odolná ocel, vysokoteplotní slitina, nerezová ocel, precizní slitina,Kovy železných kovů v širším smyslu zahrnují také chrom, mangan a jejich slitiny.

Desky 12288; 2) Neželezné kovy se vztahují na všechny kovy a jejich slitiny kromě železa, chromu a manganu.Obvykle se dělí na lehké kovy, těžké kovy, drahé kovy, polokovy, vzácné kovy a kovy vzácných zemin.Pevnost a tvrdost neželezných slitin jsou obecně vyšší než čisté kovy a odolnost je velká a teplotní koeficient odporu je malý.

Desítka 12288; (3) Speciální kovové materiály zahrnují konstrukční kovové materiály a funkční kovové materiály pro různé účely.Mezi nimi jsou amorfní kovové materiály získané rychlým kondenzačním procesem, jakož i kvazikrystalické, mikrokrystalické, nanokrystalické kovové materiály atd.; jakož i speciální funkční slitiny, jako je stealth, odpor vodíku, supervodivost, paměť tvaru, odolnost proti opotřebení,Snižování vibrací a tlumení a kompozitní materiály s kovovou matricí.

Tři.Výkonnost

Uzávěr 12288; je obecně rozdělen do dvou kategorií: výkonnost procesu a výkon použití.Takzvaná procesní výkonnost se týká vlastností kovových materiálů za stanovených podmínek studeného a teplého zpracování při zpracování a výrobě mechanických částí.Procesní výkonnost kovových materiálů určuje jeho přizpůsobivost ve výrobním procesu.Vzhledem k různým podmínkám zpracování je požadovaný výkon procesu také odlišný, jako je lití, svářečnost, zapomnění, tepelná úprava, obrábětelnost atd.

Deska 12288;12288; tzv. užitná vlastnost se vztahuje na výkon kovového materiálu za podmínek použití, který zahrnuje mechanické vlastnosti, fyzikální vlastnosti, chemické vlastnosti atd. Výkon kovových materiálů určuje jeho rozsah použití a životnost.V průmyslu strojírenství se běžné mechanické díly používají při normální teplotě, normálním tlaku a velmi silných žíravých médiích a každá mechanická část ponese při použití různé zatížení.Výkonnost kovových materiálů, které odolávají poškození při zatížení, se nazývá mechanické vlastnosti (známé také jako mechanické vlastnosti v minulosti).Mechanické vlastnosti kovových materiálů jsou hlavním základem pro návrh a výběr materiálu dílů.Povaha použitého zatížení je odlišná (např. napětí, komprese, torze, náraz, cyklické zatížení atd.), a potřebné mechanické vlastnosti kovových materiálů budou také odlišné.Běžně používané mechanické vlastnosti zahrnují: pevnost, plasticitu, tvrdost, tvrdost nárazu, vícenásobnou odolnost proti nárazu a omezení únavy.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Pracovní pozice: Product manager

oddělení: Market Department

Telefon společnosti: +86 021-59150215

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13817160919

webová stránka: lanzhusuperalloy.infocsb2b.com

Adresa: No. 2800 Caoxin Road, Xuhang Town, Jiading District, Shanghai

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top