Skládací tisk několika metod a rozsah aplikace!

Datum vydání:2020-11-13

Skládání publikací se týká zejména čtyřbarevných tiskařských strojů vytištěných na jedné barevné stránce, je obecně o rozšíření vlivu na druh papírových propagačních materiálů.Pro různé druhy sklápěcích tiskařských výrobků je jeho profesionální sklápěcí tisk a design velmi důležitý, takže při výrobě sklápěcího tiskařského průmyslu, často při výrobě různých desek, lze tedy metodu skládání tiskařských desek rozdělit do několika kategorií?Níže, shenzhen vzájemnou důvěru heng technologie, aby vám stručný úvod.

I. metoda tisku

Při sklápěcí výrobě je jedním z nejčastějších litografií.To je nejvíce používané pro skládání tisku desky.Litografie může být obecně rozdělena do potištěných částí a netištěných částí, udržovat stejný stupeň na rozložení, potištěná část absorpce inkoustu a vody, netištěná část absorpce vody a inkoustu, protože voda a tuk nemohou být smíchány navzájem, tak může litografie.

Kromě litografie je netisk otvorů další běžná metoda při výrobě sklápěcího tisku, která se liší od litografie.Původní tisk obrazovky nebo hedvábný tisk, speciální kartáč.Tiskový inkoust je lisován z přední strany desky otvorem desky a vytištěn na podkladu na zadní (spodní) straně desky.Podle desky, kopírovací deska, typová deska, tisková deska, fotografická deska atd.

Dva, pantová metoda

Složení se týká pracovního procesu skládání tištěných knih a periodik a tiskoviny na jedné straně do určitého formátu podle pořadí čísel stránky.Na začátku návrhu procesu zveřejnění, první věc, která určuje zveřejnění sklápěcí cesty.Při návrhu skládání by se měla zvážit velikost publikace, stránek, tisku a pojiva.Obvykle se poloha a pořadí textu a textu v knihách a periodikách zakládají na skládacím procesu, střídání papíru a poloze ohybu.V současné době lze skládací cestu rozdělit na rovnoběžné skládání, vertikální skládání, smíšené skládání, speciální skládání.

Paralelní způsob skládání a speciální způsob skládání (včetně metody skládání, metody skládání ventilátorů atd.) se většinou používají pro skládání předlohy dlouhopásových tiskovin, jako jsou reklamy, brožury, mapy, knižní nálepky v tabulce a ilustrace.Vertikální sklápěcí metoda je nejpopulárnější sklápěcí metoda, která se používá hlavně pro konstrukci knih a periodik.A metoda smíšeného skládání také známá jako integrovaná sklápěcí metoda, tedy ve stejné knize, jak paralelní skládání, tak vertikální skládání.Metoda smíšeného slohu je vhodná pro knižní nálepky ve form ě 30-násobných 6 stránek nebo 30 skládek 9 stránek.

Za třetí, způsob a použití koláže

Koláž znamená, že stránky, které mají být vytištěny, jsou uspořádány v portfoliovém pořadí podle jejich folio vzorů, a velikost stránky je určena velikostí tiskového formátu a tištěného papíru.Koláž lze rozdělit na: koláž částí a koláž knih a periodik.

První.Součást montáže

Roztroušené díly v tištěné hmotě zaujímají poměrně těžkou váhu, například potřeba pozitivního a negativního tiskařského formátu 16K, lze kombinovat do pozitivního a negativního tisku oboustranného, v případě, že tisk nemusí nahradit ústní stranu jednostranné samootočné desky.Pokud 40%, může být podle různých kusů papíru do jiného rozložení.

Dva.Převrátit

Sto 215; 185 lícové hlavice;4 skládaná brožura je vytištěna na papír 787 s kostmi a 1092 (mm) v křemenném formátu s převráceným formátem.Tímto způsobem při tisku, protože je třeba nahradit ústa, takže při tisku vysoce přesné tiskoviny, tiskové zařízení a papír má vyšší požadavky.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Wuhan Zani packagings co,.ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Wuhan Zani packagings co,.ltd

Telefon společnosti: +86 027-83630190

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13908649930

webová stránka: zanipackagings.infocsb2b.com

Adresa: Room 2, Floor 12, Unit 1, Building 1, Fuxing Fitch Fuxing City (Phase 1), No. 1, Changqing First Road ,Wuhan China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top