Jaké jsou výhody a vlastnosti simulačních bonsají

Datum vydání:2024-09-21

Výhody simulovaných bonsají

Za prvé,není třeba zalévat, hnojit,nestarat se o vadnutí rostlin, ušetřit spoustunákladůna budoucí péči;

Za druhé, rostliny simulované bionické krajinynejsou omezeny přírodními podmínkami, jako je sluneční světlo, vzduch, voda a roční období, a mohou si vybrat typy rostlin podle potřeb lokality, ať už severozápadní poušťnebo pustá Gobi mohou vytvořit zelený svět. se čtyřmi ročními obdobími jako jaro;

Za třetí, s rychlým rozvojem technologie stavebních materiálů, designovýchnápadů a kreativity byly bezprecedentní osvobození, vnašich životech se objevuje stále více vysokých vnitřních prostorů, simulace rostlinné krajiny, efekt krajiny vynikající palmové rostliny zaváděné do vnitřních prostor, jen aby vyhovovaly potřebám taková prostorová krajina, vytvořit krajinný efekt, kterého běžné rostlinynedokážou dosáhnout.

Simulujte vlastnosti bonsají

1, malý dopadna životní prostředí, lze použít po dlouhou dobu, dlouhou životnost.

2. Snadná údržba. Větve a listy simulovaných rostlinneplesniví,nehnijí,nepotřebují zálivku anemnoží komáry a mouchy.

3, silná plasticita, materiálna ochranu životního prostředí. Suroviny jsou především: plastové výrobky, hedvábná tkanina, PU, ​​nenasycená pryskyřice, kromě použití kovových tyčí, PVC hadice, čerstvé rostliny atd., tyto materiály jsou znečištěním-volnénebo znečištění je velmi malé. Vzhledem k pružnosti materiálu, který může být přizpůsoben speciální výšce, tvaru modelu a může být evergreen, prolomení limitů skutečného produktu, jsou výrobní dovednosti velmi jemné, jemné, realistické.

4. Cenově dostupné. Kvalita materiálu. Cena simulovaných rostlinnení vysoká aněkteré jsou mnohemnižšínež skutečné květiny a tráva, pohodlná přeprava a snadná manipulace.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan tuyu cultural tourism development co., ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top