Jaké jsou zjevné výhody odnímatelného lepidla

Datum vydání:2021-06-28
zřejmá výhoda odnímatelného lepidla je, že může být připojen k hladkým materiálům, jako je mramor, sklo, akrylový list atd., A může být volně roztržen bez opuštění stopy, které mohou chránit životní prostředí. \\ tngandages NDIFFERENCES:n Neděla adhezenenínižšínež běžná lepidla. Vzhledem k tomu, že proces je složitější a cena je poměrně vysoká, cena je oněco vyššínež u běžných lepidel, ale postupně více procesů bude uvedena do použití. \\ T Rozdíl z metody sítotisku: Odnímatelné lepidlo je vnitřní fotografie a použije se inkoustová voda; Nálepka auta je obvyklenastříkána inkoustem Eco NSolvent mimo uživatele. Vodanbased inkoustnení vodotěsnýnebo slunce, takže odnímatelná lepidla se používají hlavně uvnitř. Nálepka auta používá vodotěsný inkoust opalovací krém.

2. Rozdíl aplikace:n1. Odnímatelné lepidlo lze použít pouze jednou. Takový odnímatelný znamená, že odnímatelné lepidlo je připevněno k povrchu skla, akrylové, ohnivzdorné desky, hliníkovénplastové desky, dřevěné desky atd., Bez poškození povrchu reklamního podlahy a usnadňuje odstranění inzerátů v budoucnost bez zanechání jakéhokoliv zbytku. Kvalitní vyjímatelné lepidlo, ani skvrny lepidlanezůstanou.

2. Samolepky automobilů se používají hlavně v automobilu (autobus, taxi, truck) inzerce, podlahovénálepky reklamy, venkovní reklamy, venkovní vodicí značky, třinevyřízené flipy, atd. Nálepka auta má dobrou odolnost proti povětrnostním vlivům. Jsou obvykle odnímatelné. Nicméně, protože přesnost inkoustového malbynení až do přesnosti vnitřních snímků, je zřídka používána uvnitř. \\ T Rozdíl samotného materiálu: Odnímatelné lepidlo má povlakna povrchu, který se bude držet vody. Povrch autonálepka jenepotažen. N

可移胶BOP809-0303.jpg

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Pracovní pozice: Business Director

oddělení: Business department

Telefon společnosti: +86 0769-81838805

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13412075090

webová stránka: bopuplastic.infocsb2b.com

Adresa: 3,Wusong Road,Yuwu Industrial Park,Dongcheng District,Dongguan,Guangdong

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top