Jaké jsou charakteristiky skladování energie v domácnosti?wheree jsou hlavně distribuovány

Datum vydání:2024-05-07
Evropský trh s ukládáním energie je poháněn hlavně poptávkou po energetickém já

Control anáklady-effektivita. Vzhledem k tomu, že se proces detoku přistupuje k jeho konci, očekává se, že se tržní zásilky v roce 2024 vrátí k stálému růstu. Jihoafrická republika a jihovýchodní Asie se mohou stát hnacími silami pro budoucí růst skladování energie v rezidenční energii. Čínské společnosti vyvíjejí úsilí o vstupna zahraniční trh s obytnými energií a zrychlují svou expanzi v průmyslovém řetězci, závodním tratích a tržních segmentech. Vyvíjejí diverzifikované modely zaměřenéna-tegraci,

multipleovy závodní dráhy,

a trh

entire, které mohou vést k další koncentraci globálního podíluna trhu mezi čínskými podniky. Zaměřenína regionální diferencované požadavky pomůže společnostem dosáhnout průlomů. V současné době lze trh s ukládáním energie v rezidenčních energií rozdělit do tří kategorií:""high"end uzavřené trhy: zastoupené Spojenými státy a Japonskem, tyto trhy vyžadují hluboké lokalizační operace. Mají vysoké požadavkyna výkon produktu a po službách po"sales, vysoké vstupní bariéry a určitou prémii značky. Hlavními zúčastněnými společnostmi z Číny jsou BYD. Bylo dosaženonasycení kanálů a trh vstoupil do fáze eliminace značky. Softwarové aspekty se však v budoucnu stanou klíčem k rozlišení mezi značkami. Hlavními zúčastněnými společnostmi z Číny jsou Huawei, Sungrow, Goodwe a Growatt. a funkce produktu. Vzhledem k tomu, že tyto trhy jsou více roztříštěné, s významnými informačními mezerami, společnosti, kterénabízejí spolehlivý výkon produktů a vynikajícínáklady, mají stále příležitost uspět. Hlavní zúčastněnou společností z Číny je Dyu. systémů skladování energie v Severní Americe se výrazněnesnížilo. Průměrnénákladyna instalaci skladování energie v Severní Americe dosáhly 1 352 USD za kWh, což jenárůst o 2% ve srovnání s předchozím obdobím. Jako příklad, který vezme Tesla Powerwall 3, stojí systém 13,5 kWh 7 300 $ as dodatečnýminákladyna instalaci, přepravu a daně jsou celkovénákladyna instalaci přibližně 7 600 $. Systémovénáklady představují pouze 50% z celkovýchnákladůna instalaci."image: Změny průměrné instalační ceny systémů skladování energie ve Spojených státech (USD"KWH)

--
-UShing příklad BYD, který byl založen v roce 2019 a spustil svůj systém domácí energie V Severní Americe v lednu 2022 se jeho tržní podílna severoamerickém trhu s obytnými energii výrazně zvýšilna čtvrté místo v H1 2023 po enphase, Tesla a Solaredge. Úspěch společnosti je připsán hlavně:
-buildingové týmy se značnými aktivy k dosažení lokalizace čínské značky. . Společnost se zaměřujena řadu malých a středních společností EPC (inženýrství, zadávání veřejných zakázek a stavebnictví) ve Spojených státech. Podle institucionální statistiky počet spolupracujících EPC překročil od března 2023 1 000. Poskytováním více pobídek instalačním pracovníkům je společnost vybízí k propagaci značky. Zárukana 12 let, přesahující průměr trhu s průměrem 10 let. BYD. Tyto značky zavedly silnou přítomnostna trhu s obytnými energii v USA. Eskom, státní energetická společnost, čelí obtížím při uspokojování poptávky po elektřině v důsledku stárnoucí energetické infrastruktury a finančních omezení. To vedlo k častým výpadkůmnapájení a v důsledku toho existuje rostoucí potřeba řešení a systémů skladování energie. Jihoafrická vláda zavedla daňové pobídky k podpoře instalace systémů obnovitelných zdrojů energie, stimuluje rychlý rozvoj země obnovitelné energie. vedoucí k častým velkým výpadkůmnapájení. To vytvořilo silnou poptávku po řešeních a ukládání obytných energií mezi obyvateli. S ohledemna místní ekonomické podmínky je však v těchto regionech důležitý faktornákladů-effektivita.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top