Soukromé podniky se podílejí na boji proti COVID-19

Datum vydání:2021-03-04

5f446013a3100322fb30e6d1.png

Soukromé podniky v provincii Xiamen, Fujian, podporují koordinované obnovení práce a výroby v horních a navazujících průmyslových řetězcích k moci prostřednictvím epidemie COVID-19.

Jedním z příkladů je Xiamen-ústředí Yealink, globální značka, která se specializuje na videokonference, hlasová komunikace a řešení spolupráce.Měs to přispělo k obnově práce a výroby ve slévárnách Yealink& 35;39;39.

Poptávka na vzdáleném kancelářském trhu během ohniska prudce vzrostla, což nejenže podporuje velké zvýšení počtu zákazníků pro systém videokonferencí Yealink& 35;39.V minulém čtvrtletí postupně rostly objednávky Yealink& 35;39;Při obnově své vlastní výrobní kapacity pomohl Yealink svým podpůrným společnostem obnovit práci a výrobu.

Chen Guilong, příslušná osoba ve vedení slévárny Hualian Electronics, dceřin á společnost Yealinku, řekla: " Díky objednávce z Yealinku byla naše výrobní kapacita v prvním čtvrtletí poměrně stabilní. "

Chen řekl, že v počáteční fázi obnovení práce byla jejich obnova kapacity ovlivněna nedostatečnými provozními sazbami.Yealink oznámil problém s nedostatkem pracovních sil místní vládě včas a úředníci pomohli ji koordinovat a vyřešit.

Chen řekl, že datum dodání některých produktů bylo ovlivněno ohniskem a Yealink také pomohl komunikovat a koordinovat.

Kromě slévárny, dodavatelé plastových výrobků a plísně také těžili z tohoto procesu.

" Asi šedesát procent naší výrobní kapacity pochází z Yealinku, " Řekl Lin Yirong, ředitel Zhangzhou Lianshenghong Plastic Technology.

V prvním čtvrtletí pomáhaly stabilní zakázky společnosti udržovat práci a výrobu.Jejich příkazy na domácím trhu se výrazně zvýšily. " Dále budeme nadále zvyšovat investice na domácím trhu na základě jejich chápání trendů zahraničního trhu, " Lin to říkal.

Poskytnutí dostatečných surovin pro navazující podniky k výrobě je další účinnou metodou hospodářského oživení během období prevence a kontroly pandemie.

Jak se virus šíří do zahraničí, poptávka po masech stále roste.Nicméně, nedostatek roztavené látky, hlavní surovina pro výrobu masek, omezil výrobu masek.

Aby uspokojil poptávku na trhu, přeměnil Xiamen Yanjiang Nové materiály v únoru tři roztavené výrobní linky látky.

V březnu byly přidány tři nové výrobní linky a denní výrobní kapacita byla zvýšena od šesti metrických tun na 12-tuny.Celkově více než 200 tun rozpuštěné látky byly dodány více než 50 navazujícím výrobcům masek, včetně většiny výrobců masek v Xiamenu.

Jak se epidemie šíří do zahraničí, poptávka po lékařských maskách se stále zvyšuje.Yangiang New Materials nedávno oznámil, že bude vyrábět a prodávat roztavené netkané látky.Společnost provedla zkoušky třetí strany a interní zkoušky komerční výroby.Dosud obdržela rozkazy od asi 55 výrobců masek.

Výrobní kapacita společnosti Xiamen& 35;39;s Umožňuje Group, podnik v oblasti architektonických věd a transformace vědeckých a technologických úspěchů, se díky obnově odvětví infrastruktury zotavila přibližně 90procent své kapacity v minulém roce.S nárůstem výrobní kapacity skupiny opět obnovily svou práci a výrobu i její navazující polyether Enterprises Jiahua Group a Fujian Zhongshan Chemical.

Společnost uvedla, že poskytla bezplatné betonové urychlovače, včasné zdroje a technické služby pro výstavbu izolovaných nemocnic v oblasti epidemie.

 


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Pracovní pozice: Sales Manager

oddělení: Sales Department

Telefon společnosti: +86 13430862828

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13430862828

webová stránka: billow.infocsb2b.com

Adresa: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top