Nový produkt, nový materiál nano MOF, samodezinfekční antivirová maska ​​kn95

Datum vydání:2020-08-15

V současné době se většina zařízení na čištění vzduchu na trhu spoléhá na filtrační prvky z vláken s určitou hustotou a tloušťkou.Tyto filtry vykazují vynikající schopnost zachycení částic, ale nemohou zabít škodlivé mikroorganismy.Jako bakterie, houby, viry a další chov, filtrační život bude výrazně snížena.Proto je velmi důležit é vyvinout druh zeleného a šetrného komplexního čisticího materiálu vzduchu, který dokáže nejen filtrovat částice částic částic částic částic částic, ale také zabít bakterie.

微信图片_20200815195056.jpg

Pro dosažení účinné eliminace E. Coli ve vodě připravil tým Wang Bo& and_;39, a byl vybrán program Zif-8 s vysokou fotoatalytickou aktivitou, který má za cíl dosáhnout účinné eliminace E. Coli ve vodě.Poté byl navržen a syntetizován nový typ vysoce účinného integrovaného vzduchového filtru (MOFILTER) metodou lisování za tepla.Účinnost zachycení částic částic může dosáhnout přes 98% a může zabít 99.99% bakterií ve vzduchu.

微信图片_20200815195119.jpg

Pro dosažení funkce osobní ochrany vyvinul výzkumný tým osobní ochranné prostředky založené na MOFilter.Rychlost přežití bakterií na masce MOFILTER byla testována postřikem bioaerosolu, aby se simulovala situace skutečného použití.Žádná bakterie nepřežila po třiceti minutách vystavení světlu.Současně byly porovnány obchodní masky N95, stejné podmínky, obchodní masky zbytky velkého počtu živých bakterií.Na základě experimentálních výsledků byl ZIF-8 také lisován na hedvábné látky, aby se vyráběly samočisticí oděvy.

MOF KN95 mask.jpg

MOF100 anti-virus KN95 mask 2.jpg MOF100 anti-virus KN95 mask 3.jpg MOF100 anti-virus KN95 mask 8.jpg MOF100 anti-virus KN95 mask 9.jpg MOF100 anti-virus KN95 mask 10.jpg


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top