O materiálech anodové slitiny hořčíku

Datum vydání:2023-07-13

at přítomné, materiály pro hořčík anody se obecně používají k ochraně kovových struktur v půdě a sladké vodě s vysokým odporem. Hořčík je běžným obětním anodovým materiálem v elektrochemickém inženýrství katodické ochrany, které má vlastnosti vysoké chemické aktivity,negativního potenciálu elektrod a vysokého hnacíhonapětí. Současně je obtížné vytvořit účinný ochranný filmna povrchu slitiny hořčíku. Proto ve vodním médiu je hnací síla mikro korozní buňkyna povrchu hořčíku velká, ochranný film se snadno rozpustí, samoobslužná koroze hořčíku je velmi silná a v katodě se vyskytuje reakcena vývoj vodíku.
\
there jsou tři druhy obětních anodna bázi hořčíku: čistý hořčík, slitina hořčíkového manganu a slitina zinkového manganu z hořčíku. Jejich společnými charakteristikami jsounízká hustota, velká teoretická kapacita,nízkýnegativní potenciál,nízká polarizovatelnost a vysoké hnacínapětí do oceli. Je vhodný pro ochranu složení kovu v půdě a sladké vodě s vysokým odporem. další zařízení. Je vhodný pro oblasti, kde
101; Odolnost povrchové půdy je velmi vysoká,nebo i když je odpor relativněnízký, povlak je mělký a jeho umístění je vysoké a odpor jenízký. Za těchto podmínek jsou vyžadovány velké mělké pohřbené anody a daleko od struktury, aby se získalo dostatečněnízké mleté ​​dráty. Když je aplikováno vhodnénapětí, může anoda hořčíku produkovat určitý proud ve srovnání s povrchovou půdou. Když je anodanainstalována v hluboké formaci snízkým odporem, lze získat velmi jednotný strukturovou distribuci proudu. I když je povrchová půda zcela vhodná pronávrh mělkého anodového podzemního lože, struktura anody hořčíku je vhodná pro hustou oblast. Protože je obtížné uspořádat mělkou pohřbenou anodu, lze ji uspořádat daleko od potrubí a dalších struktur. NTech Enterprise Specializující sena produkci flexibilní anody MMO, vodivý polymer flexibilní anoda a titaniově potažená anoda, zejména poskytující technologii katodické ochrany, inženýrské design, instalační a technické služby. .
05393712117.&#

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Pracovní pozice: Sales Manager

oddělení: Overseas Business Department

Telefon společnosti: +86-0539-3712117

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 15610665825

webová stránka: mmoanode.infocsb2b.com

Adresa: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top