NMN může pomoci s prevencem a řešením cukrovky

Datum vydání:2024-04-03

research z Osaka University v Japonsku, publikované v klinické výživě Espen, ukázalo, že ústní podávání 250 mg NMN denně po dobu tří měsíců významně zvýšilo hladiny NAD+a zvýšila hladiny inzulínu v séru pět-

.

thisnaznačuje, že NMN může hrát pozitivní roli v prevenci diabetu. Metabolismus, zpoždění stárnutí a zlepšování různých chorobných stavů. NMN prokázal potenciál při podpoře hladin inzulínu a prevenci diabetu.

insulin je hormon vylučovaný beta buňkami v pankreatu a jeho hlavní úlohou je podporovat absorpci a využití glukózy buňkami, čímž se snižuje hladinu cukru v krvi. Když tělonevylučuje dostatek inzulínunebo buňky méně reagujína inzulín, povede to ke zvýšení hladiny cukru v krvi, což může vést k metabolickým onemocněním, jako je diabetes.


nmn může ovlivnit sekreci a funkci inzulínu různými způsoby. Na jedné straně může NMN aktivovat intracelulární cestou syntézy NAD
a zvýšit úroveň NAD

. NAD

je klíčový koenzym v mnoha důležitých metabolických reakcích v buňkách a je zapojen do mnoha biologických procesů, jako je metabolismus energie a oprava DNA. Když jsou hladiny NADzvýšené, může se zvýšit buněčná metabolická aktivita a může být také vylepšena sekrece a citlivost. Funkce beta buněk ostrůvků regulací zánětlivé odpovědi a oxidačního stresu. Chronická hyperglykémie může způsobit poškození pankreatických beta buněk, což zase ovlivňuje sekreci inzulínu. NMN má antioxidační a antiinflamační účinky, které mohou snížit poškození beta buněk ostrůvků a podporují opravu a regeneraci buněk. Kromě toho může NMN také snížit rezistencina inzulín a zvýšit citlivost buněkna inzulín, čímž pomáhá udržovatnormální hladinu cukru v krvi.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top