Metoda instalace obětní anodové katodické ochrany

Datum vydání:2022-10-04

1. Typ, množství, distribuce a režim připojení obětní katodické ochrany anody musí splňovat požadavkynanávrh.

2. Pokud jsou obětní anoda a anoda spojena svařováním, musí se izolační plášť kabelu udržovatnejméně 50 mm a ocelové jádro musí být ošetřenonylonovým ocelovým drátěným lanemnebo jiným ocelovým drátěným lanem, aby se zabránilo rozbití kabelu. Pozice svařování a sekce anody musí být vyleštěny a vyčištěny alkoholem; Po čištění, epoxidová pryskyřicenebo povlak a skleněná látka se stejným účinkem se použije pro antikorozi a izolaci anení odhalen žádný kov.

3. Oxidová stupnice by měla být vyleštěna před zabalením obětní anody svařovacím drátem. Před pohřbením musí být povrch vyčištěn ana povrchunesmí být žádný oxidový film a dalšínečistoty.

4. Obětní anoda může být konstruována vrtánímnebo velkým výkopemnebo vertikálnímnebo horizontálním pohřbením, který je obvykle vhodný pro vertikální konstrukci.
5. Pohřbená hloubka, umístění a rozestupy obětní anody by měla splňovat požadavkynanávrh. Pokud vnávrhuneexistuje žádná regulace, měla by být pohřbená hloubka obětní anody menšínež 1,0 m pod mrazem. Pohřbená poloha je 3
5m od stěny potrubí a 23m od pohřbené vzdálenosti.--
6. Spojení mezi trubkou a kabelem musí být pevně přivařeno. Značka musí být přidána pro pokládání kabelů a určitý příspěvek musí být vyhrazen během položení, aby se přizpůsobilo urovnání zálohování. Pokud jenutné upravit proud obvodu obětního kabelu anody, může být regulační odpor připojen v sérii mezi trubkou a obětním anodovým terminálem.

7. Skutečná poloha instalace anody podle postupu výstavby se odráží v údajích o dokončení a každý proces musí být podepsán konstrukční jednotkou. Nakonec se strana a ověřuje a podepsá. Anoda potažená titanem, hlavně poskytující technologii katodické ochrany, inženýrský design, instalační a technické služby.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top