Znáte příběh xenonové lampy

Datum vydání:2023-07-22

hid (Vypouštění s vysokou intenzitou) Xenonové lampy jsou typem světelného zdroje běžně používaného v automobilových světlometech a dalších světelných aplikacích. Používá kombinaci xenonových halogenidů a kovů, které jsou vypouštěny za účelem produkce jasného bílého světla. Tato lampa má vlastnosti vysokého jasu, vysoké účinnosti a dlouhé životnosti, takže se široce používá v oblasti automobilového osvětlení.

in v tomto kontextu vznikla skryté lampy. Funguje vytvořením obloukového vypouštění mezi xenonovým plynem a kovovým halogenidem, který vzrušuje atomynebo ionty v halogenidu kovu, což způsobuje, že emituje světlo. Xenonový plyn působí jako pomůcka a stabilizátor spalování, aby bylo zajištěno spolehlivé zapalování a stabilní provoz oblouku. Nejprve poskytují vyšší jas a delší životnostnež tradiční halogenové žárovky. To umožňuje řidiči vidět silnici a okolí jasněji vnocinebo za špatných povětrnostních podmínek, což zvyšuje bezpečnost jízdy. Za druhé, barevná teplota skryté xenonové lampy je blízko k přirozenému bílému světlu, díky čemuž je barva objektů realističtější a snižuje problémy s odlesknou a vizuální únavou. Mnoho automobilů tonabízí jako standardní vybavenínebo jako možnost upgradu, aby řidičům poskytlo lepší osvětlení. Snepřetržitým pokrokem technologie LED však LED světlomety postupněnahradily skryté xenonové lampy a staly senovým hlavním proudem. S vyšší energetickou účinností a menší velikostí se LED světla postupně stávají technologií volby v oblasti automobilového osvětlení. Jeho vysoký jas a dlouhý život je pro tato pole ideální.

this je příběh skryté lampy, jako technologie pokročilého osvětlení, hrála důležitou roli v automobilovém průmyslu a dalších oborech a poskytuje lidem lepší zážitek z osvětlení.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.

Pracovní pozice: BOSS

Telefon společnosti: +86-13928192746

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86-13928192746

webová stránka: baoshenguangdian.infocsb2b.com

Adresa: Room 301, No.1, No.75 Suifeng Gaolang Road, Taihe Town, Baiyun District, Guangzhou

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top