Znáte záležitosti, které vyžadují pozornost při používání a údržbě spalovny?

Datum vydání:2020-09-22

马弗炉3.png

Opatření pro použití spalovny:  

Pokud spalovnu používáte poprvé nebo po delší době nečinnosti, je třeba ji sušit v sušičce: otevřete dvířka trouby na 20 ~ 200 ℃ na 2-3 hodiny a zavřete dvířka na 200 ~ 600 ℃ na 2-3 h . Termostat by měl zabránit vibracím a jeho umístění by nemělo být příliš blízko elektrické pece, aby se zabránilo přehřátí a nesprávnému fungování elektronických součástek. Při pohybu termostatu přepněte vypínač do polohy " vypnuto " . Před použitím nastavte termostat na požadovanou pracovní teplotu, zapněte spouštěcí kód a spalovací zařízení se uvede do provozu. V tomto okamžiku má ampérmetr odečet a teplota měřená měřičem teploty se postupně zvyšuje, což naznačuje, že spalovna a termostat fungují normálně.

Pracovní prostředí vyžaduje, aby relativní vlhkost nepřesahovala 85% a okolní teplota byla 0-40 ° C. Není zde žádný vodivý prach, výbušný plyn ani korozivní plyn. Je zakázáno přímo nalévat různé kapaliny a roztavené kovy do pece a udržovat pec vždy čistou.

Při používání nesmí teplota pece překročit maximální teplotu pece ani nesmí dlouhodobě pracovat při jmenovité teplotě. Během experimentu nesmí uživatel kdykoli odejít a věnovat pozornost změnám teploty. V případě neobvyklé situace by mělo být napájení okamžitě odpojeno a opraveno odborným personálem údržby. .Při použití by měla být dvířka pece lehce uzavřena a otevřena, aby nedošlo k poškození dílů. Při odebírání vzorků by se s kleštěmi s kelímkem mělo zacházet opatrně, aby byla zajištěna bezpečnost a nedošlo k poškození pece.

  Neotevírejte dvířka pece, jakmile teplota překročí 600 stupňů. Poté, co teplota v peci přirozeně vychladne, otevřete dvířka pece. Po dokončení experimentu je vzorek odebrán z ohřevu a napájení je vypnuto. Když je vzorek vložen do pece, měla by se dvířka pece mírně otevřít. Po ochlazení vzorku by měl být vzorek pečlivě sevřen, aby nedošlo k popálení. Vyhřívaný kelímek by měl být přenesen do exsikátoru pro chlazení a umístěn na žáruvzdorný materiál pufru, aby se zabránilo absorpci vlhkosti, explozi a praskání, a poté zvážen.

Při manipulaci s muflovou pecí dávejte pozor, abyste se vyhnuli vážné rezonanci, a umístěte ji mimo hořlavé, výbušné a vodu. Je přísně zakázáno zvedat dveře pece, aby nedošlo k poškození dveří pece.

马弗炉4.jpg

Níže jsou uvedena preventivní opatření pro údržbu spalovny:

Pravidelně kontrolujte, zda je elektroinstalace elektrické pece a ovladače v dobrém stavu, zda je ukazatel indikátoru zaseknutý nebo stagnuje při pohybu, a pomocí potenciometru ověřte únavu a rovnováhu měřiče v důsledku magnetické oceli, demagnetizace, expanze drátu a šrapnel Zvýšená chyba způsobená zničením.

Nevytahujte termočlánek náhle při vysoké teplotě, aby nedošlo k prasknutí pláště.

Udržujte komoru pece čistou a včas odstraňte oxidy z pece



Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Pracovní pozice: Sales Manager

oddělení: Business Department

Telefon společnosti: +86 13717173764

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13712847488

webová stránka: runzhi.infocsb2b.com

Adresa: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top