Běžná opatření ke sníženínákladůna skladování, alenikoli ke snížení kvality

Datum vydání:2022-06-21

ucifikacenákladůna skladování by měly být prováděny pod předpokladem zajištěnínejnižších celkových logistickýchnákladů anesnižování celkové kvality služeb a cílové úrovně podniků. FIFO je jedním z kritérií správy úložiště. Zajišťuje, že doba skladování každé uložené položkynení příliš dlouhá a riziko úložiště je sníženo.

2. Zvyšte hustotu skladování a využití skladovací kapacity. Jeho hlavním účelem je snížit investice do skladovacích zařízení a zvýšit míru využití v oblasti skladování jednotek, aby se snížilonáklady a snížilo se zaměstnání půdy.

3. Efektivní systém skladování a polohy je přijat za účelem zlepšení účinnosti skladovacích operací. Význam umístění úložiště je umístění uloženého objektu. Pokud je polohovací systém efektivní, může ušetřit mnoho časuna vyhledávání, ukládání a odstranění, zabránění chyb a usnadnění zásob. Systém umístění úložiště může být spravován pokročilými počítačinebo obecným manuálním řízením.


4. Pro zlepšení obtížnosti provozu skladu použijte efektivní metodu sběru a zásob. Sledování množství a kvality skladovacích materiálů vede k zvládnutí základní situace skladování a také vede k vědecké kontrole inventáře. Při skutečné operaci budouněkteré chybynekonzistentní účty. Jenutné uchopit skutečnou situaci úložiště v čase a přesně, často zkontrolovat účty pomocí karty účtu, abyste zajistili integritu úložných materiálů. To jenezbytné pro manuální správunebo správu počítače. Kromě toho je pravidelné monitorování také důležitou prací při detekci stavu uloženého zboží.


5. Urychlete obrat a zvýší výstup objemu jednotky. Důležitým problémem modernizace úložiště je změnit statické úložištěna dynamické skladování a rychlý obrat přinese řadu výhod: rychlá rezerva, vysoká kapitálová účinnost a poškození malého zboží, zvýšení propustnosti skladu,nižšínáklady atd. Specifické postupy, jako je použití sběru a úložiště jednotek, zřízení systému rychlého třídění, přispívají k realizaci rychlého vpřed, rychle ven, velké dovnitř a ven.


6. Udělejte různé operace k revitalizaci aktiv. Vstup skladovacích zařízení a vybavení může získat výhodu plného využití a zvýšínáklady pouze tehdy, pokud senepoužívajínebo pouzenízká účinnost. Skladovací podniky by měly přijímat včasná rozhodnutí a využít různých způsobů leasingu, půjčování, prodeje atd. Aby se tato aktiva oživila a zlepšila poměr využití aktiv a zařízení.

7. Posílit správu práce. Mzda je důležitou součástí skladovacíchnákladů a racionální využití práce je základním principem platu ošetřovatelského personálu. Čína je zemí s výhodou práce a její mzdy jsou relativněnízké. Důležitým aspektem správynákladů je však efektivní správa práce, vyhýbání senadměrnému úřadu, tvrdé prácineboneefektivní. Snižtenákladyna správu. Nákladyna správu jsounáklady anákladyna obchodní činnosti a řízení obchodních činností, včetně poplatků za správu, obchodních poplatků, transakčníchnákladů atd. Tento druh řízenínákladů by měl být posílen, aby se snížily zbytečné výdaje a snížilynáklady. Jenutné posílit řízení, kdyžnákladyna správu a řízení častonedokážou generovat přímé výhody a výnosy anelze je zcela zrušit. Střední daňový stojan, mezzanin a platforma, regály úhlu úhlu, tlačení zpětného stojanu, longspanrack,nýtového stojanu, jízdy v stojanu, stohovací stojanna stohování a další související skladovací zařízení. , FEM10.2.02, SEMA, AS4084 a RMI Standard ve všech operacích. Welfornabízí širokou škálu produktů, které splňují veškeré plnění vaší objednávky
potřeby manipulace s materiálem: paletový stojan a konzolový stojan. Ať už chcetenaplnit celý skladnebo potřebujete jediný kus vybavení, má Welfor pro vás řešení.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Telefon společnosti: +86 025-52111679

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13851406693

webová stránka: welfor.infocsb2b.com

Adresa: No.6 Tongkuang Road, Guli Industrial Development Zone, Jiangning District, Nanjing City, Jiangsu Province, China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top