Komoditní futures jsou vzkvétající, guma se prudce zavře

Datum vydání:2021-06-28
19. dubna 2021, hlavní gumová smlouvananočním trhu prudce uzavřela. Otevřel sena 13,655 Yuan & Uzavřenona 13,785 Yuanntton, 235 Yuan \\ t Zbytek komoditní futures také ukázal více či méně vzestupný trend. Celánoční pánev byla v rozsáhlém měřítku červená. \\ T V pondělí, východní čas, mezinárodní ceny ropy uzavřely, a jak U.S. Olejový a látkový olej vzrostly do 0,5%. Ceny železné rudy také zasáhlo rekordéru v posledních 10 letech. Vale produkovalo 68 milionů tun železné rudy v prvním čtvrtletí. Pryž je však stále většinou medvědí v současné době a základy stále roste inventář. Od 14. dubna 2021, inventář vzorků přírodních pryžů ze 17 vzorků v Qingdao volném obchodu zóny bylo 105 300 tun, což jenárůst o 5 000 tun z předchozího období, zvýšení o 0,48%. Přepěť v komoditních futures bude ještě stimulovat trend přírodní kaučuku do jisté míry, ale je obtížné, aby základy pod velkým tlakem, aby inadále vzrostl. N

///Novinky, stimulující zprávy o politice Objevil se, a všeobecné oddělení Národní energetické správy vydala dokument poprvé, aby předložil pětnyear rozvojového cíle mé země N39; s větrnou energií a fotovoltaický průmysl. Oznámení uvedlo, že za účelem implementace uhlíkové špičkové aneutrální cíle, stejně jakonon NFosil Energy v roce 2030 představovala přibližně 25% spotřeby primární energie a celková instalovaná kapacita větrné energie a výroby solární energienad 1,2 Miliarda kilowattů, bude inadále podporovat větrnou energii a fotovoltaickou generaci. Vývoj kvality.

N-n


Nalitou došlo k jasnému vzestupnému trendunanočním trhu, stále kolísá v předvídaném rozsahu. Doporučuje se inadále udržovat oscilace mezi 13 000 a 14 000.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top