Funkce automatického stroje na řezání potrubí a údržba, bezpečnostní opatření

Datum vydání:2021-01-05

Automatický řezač trubek je stroj, který může automaticky udělat řezání ocelových trubek.Provozní napětí je stabilní na 2.2 KW, a minimální 87094a maximální kryty 870935jsou v rozsahu zpracování.Funguje v hydraulické form ě. Automatický stroj na řezání trubek je snadné konzumovat.Jaké jsou charakteristiky a způsoby údržby tohoto typu stroje na řezání potrubí? Jaká jsou opatření pro provoz? Pod makro platina Precision stroje Společnost malé make-up pro vás stručně představit:

Vlastnosti automatického stroje na řezání potrubí:

První.Dobrý úsporný efekt. Použití otáčení nástroje, potrubí se nepohybuje, s výjimkou energie potřebné pro rotaci potrubí.

Dva.Vysoká efektivita a nízké provozní náklady. Přijetí metody řezání vícenástrojů simultánního obrábění, efektivita obrábění je vysoká a spotřeba řezného nástroje je nízká.

Tři.Vysoká procesní přesnost a nízký hluk.

Čtyřko.Vysoká spolehlivost, dobrá přesnost a snadná údržba.

Pětka.Řídící systém přijímá platformu pro řízení pohybu založenou na průmyslové síti Ethernet s vysokým stupněm automatizace a silnou řídicí funkcí a plně realizuje automatizaci výroby řezání a zpracování ocelových trubek.

Šestka.Hlavní použití automatického separátoru potrubí je vhodné pro vysoce účinné a přesné řezání a zpracování ropných obalů, svařovaných trubek, vysokotlakých kotlových trubek, potrubí a optických krytů atd., které mohou splňovat požadavky na velkoplošnou výrobu v ropném, metalurgickém, ložiskovém a jiném průmyslu. Zároveň může snížit spotřebu energie, šetří ocel.

Bezpečnostní opatření n:

První.Před provozem zkontrolujte, zda jsou spínače a ochranné prostředky všech elektrických spotřebičů stroje v pořádku a fungují pouze tehdy, pokud není potvrzena žádná abnormalita.

Dva.Pokud obsluha opustí stroj během provozu, měl by být výkon vypnut.V případě jakékoli poruchy stroje by měl být výkon nejprve přerušen a měla by být přijata účinná opatření.

Tři.Během provozu neřízněte potrubí příliš silně, aby se zabránilo Zlomení.

Denní údržba:

První.Zkontrolujte, zda existuje abnormální provoz stroje a zkontrolujte bezpečnost elektrického spínače.

Dva.Vyplňte mazací olej podle stanoveného času.

3, po práci, ukliď ten stroj, pořádně ho vyčisti.

Hongbo Precision strojní zařízení Co., Ltd. se specializuje na navrhování, výrobu a údržbu trubek řezných strojů.Tento automatický stroj na řezání trubek byl upřednostňován všemi od doby, kdy byl uveden na trh.Mnoho objednávek si může vychutnat velké slevy.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Hongbo Precision Machinery Manufacturing Co.,Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top