Antikorozní opatření pro tlakovénádoby v průmyslu

Datum vydání:2022-08-03

pressure plavidlo hraje důležitou roli při chemické produkci. Ve skutečném provozním procesu však v důsledku vlivu provozních podmínek, jako je střední, teplota a tlak, tlakovénádoby způsobí poškození a korozi. V důsledku koroze je vážně ovlivněnanormální provoz systému ve skutečné výrobě. Proto je velmi důležité chránit korozi tlakových cév při chemické produkci. Tyto vnitřní faktory interagují s vnější teplotou, koncentrací roztoku, tlakem a průtokem kapaliny za podmínky komplexní interakce. Kov bude zkorodován. Za prvé, měly by se zvážit chemické vlastnosti samotného kovu. Některé kovy s aktivními chemickými vlastnostmi lze snadno zkorodovat. Prostřednictvím velkého výzkumu a srovnání, stejně jako shrnutí výrobních zkušeností, míra koroze tlakovénádoby úzce souvisí s množstvím slitiny obsažené vní anečistoty v kovu urychlí míru koroze.

in přidání, kovový stav a křišťálová formana povrchu tlakovénádoby mají velký vlivna korozinádoby. Čím hladší je povrchnádoby, tím menší bude koroze,naopak, bude snadné být zkorodován; Přidání oxidového filmuna povrchunádoby může zlepšit odolnost proti korozinádoby. které tvoří vnější prostředí tlakovýchnádob. Proto je při používání tlakovýchnádobnutné plně zvážit chemické složení média vnějšího prostředí a koncentraci, typ, hodnotu pH média, jakož i obsah vlhkosti, obsah kyslíku a obsahnečistot v médiu.

corosion inhibitor může účinně zpomalit výskyt jevu koroze a snížit stupeň koroze, s vysokými ekonomickými přínosy a anticorosion účinku. Je to jedna znejúčinnějších anejvíce používaných technologií při zlepšování korozní odolnosti tlakových cév. Inhibitor koroze je v podstatě druh chemické směsi, která může účinně zpomalitnebo dokonce zabránit výskytu koroze po aplikacina kovový povrch. Obecná dávka inhibitoru koroze jeněkolik částína milion,některé jsou zvýšenynaněkolik tisíc procent a podle různých požadavků vněkterých případechnaněkolik procent. Podle skutečného použití lze dojít k závěru, že přidání malého množství chemické směsi do kovového materiálu může účinně snížitnebo snížit stupeň koroze médiana kovnanulu a zároveň udržovat fyzikální vlastnosti the metal unchanged.

The electrochemical protection method is based on the electrochemical principle in metal equipment to take measures to make it become the cathode in the corrosion battery, so as to prevent or reduce metal corrosion. Existují dva druhy metody obětní anody a metoda vnějšího proudu. Metoda obětní anody používá kovovounebo slitinu, jejíž potenciál elektrody jenižšínež chráněný kov v tlakovénádobě, protože anoda anapevněte jina chráněný kov za vzniku korozní elektrody, chráněného kovu jako katody. Hliník, zinek a jejich slitiny se běžně používají jako obětní anodové materiály. Tato metoda se často používá k ochraně různých kovových zařízení a součástí v průmyslové vodě a k prevenci koroze obřích zařízení, jako jsou olejovénádrže a potrubí. Aplikovaný proud je používat ochranný kov jako katodu jiné baterie a spojit se s další elektrodou cestou další baterie. Pod působením vnějšího přímého proudu může být chráněný kov účinně chráněn. Tato metoda se používá hlavně k ochraně kovu v půdě a říční vodě před korozí vnějšího prostředí. flexibilní anody MMO, vodivého polymeru flexibilní anody a titaniově potažená anoda, zejména poskytující technologii katodické ochrany, inženýrské design, instalační a technické služby.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top