Výrobci abrazivního toku používají k leštění součástí abrazivní tok

Datum vydání:2024-07-17

Víme, že mnoho přesných strojů používá komponenty této velikosti a velikosti. Dá se říci, že malá součástka určuje klíčový faktor v tom, zda může stroj fungovat. Proto je zpracování komponent velmi důležitým krokem. Nechat'stručně pohovoříme o zpracování leštění součástí výrobci abrazivního toku.
Součástka je relativně malá přesná součástka, velmi malá. Po zpracování budouna povrchu stálenějaké otřepy anerovnosti. Jak tedy docílit toho, aby byl jeho povrch hladký a lesklý? V tomto okamžiku mohou výrobci abrazivních toků používat strojena leštění abrazivních kapalin pro leštění součástí.
Součásti, které je třeba zpracovat, zpracováváme abrazivním průtokovým obráběním, kdee tok abraziva podléhá tření, což výrazně zlepšuje hladkost součástí a zajišťuje hladký povrch.
Síťový efekt komponentů zpracovaných výrobci abrazivního toku je dobrý, což může účinně snížit vibrace a hluk provozu komponent, zlepšit životnost komponent a zvýšit efektivitu použití. Kromě toho má abrazivní tokové zpracování dobrý leštící účinekna různé části součástí, což zněj činí pohodlný způsob leštění.

64dc3853a91c6.jpg

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top