Z jakého materiálu je vyrobena guma?

Datum vydání:2021-03-08

Z jakého materiálu je vyrobena guma?

Gumové pásmo prošlo standardní zkouškou SGS s cílem vyloučit zakázané těžké kovy a toxické látky.Je šetrný k životnímu prostředí bez du.Je smíchán s latexem.Má vlastnosti vysokého prodloužení, dobré odolnosti, nízké ceny a pohodlné použití.Výrobní proces zahrnuje drcení, vulkanizaci, demoulding, řezání (strip) a jiné zpracování.Většinou se používá k zaklepání položek.

Má vlastnosti netoxické, bez zápachu, neměnné, vysoké teploty a chladné rezistence, vodotěsné, transparentní a proti stárnutí.A barevný směšovací efekt, světelný efekt, fluorescenční efekt, vonný efekt a třpytivý efekt smísení prášku. 3.81.jpg


Úvod související s gumovým pásem:

První.Proces gumového pásu: lisovaný hydraulickým strojem.

Dva.Barva a velikost gumového pásu: světlé a barevné barvy, pevné barvy, svítivé barvy, fluorescenční barvy, gumy různých velikostí.Většinou se používá k kliknutí na položky.

Tři.Bezpečnostní normy: jsou vyrobeny z transparentních silikonových pryskyřičných přídatných látek, neobsahují v daném rozsahu různé těžké kovy a toxické látky, jsou šetrné k životnímu prostředí a netoxické a mohou být použity s důvěrou.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top