Co je multimetr používaný pro?

Datum vydání:2023-05-10

\introduction do digitálního multimetru:

a Digital Multimeter je víceúčelový elektronický měřicínástroj, který obecně zahrnuje funkce, jako je ampérmetr, voltmetr a ohmmetr, aněkdy senazývá multimetr, multimetr, multimeternebo Tři-Porpose metre. Na digitální multimetr (DMM) je elektronický přístroj používaný při elektrických měřeních. Digitální multimetry mohou mít mnoho speciálních funkcí, ale hlavní funkcí je měřenínapětí, odporu a proudu. Digitální multimetry, jako moderní multipuskulované elektronické měřicí přístroje, se používají hlavně ve fyzických, elektrických, elektronických a jiných měřicích polích.

-1. Index přesnosti digitálního multimetru

DMM (7).jpgthe přesnost digitálního multimetru přímo ovlivňuje přesnost výsledků měření. Když získáte digitální multimetr, měli bystenejprve analyzovat jeho technické ukazatele přesnosti: Jedním znich je zjistit, zda přesnost měřiče může splnit vaše vlastní požadavky a druhým je zkontrolovat celkovou kvalitu měřiče. Analýza výkonu,nemyslete si, že přesnost měření 4 digit multimetru jenutně vyššínež přesnost 3,5digit multimetr. Přesnost měření drsného

Digit multimetr může být stejně dobrá jako přesná přesnost multimetru 3,5

digit. Majitel obchodu se setkal s takovými hodinkami: multimetr DT9103 4.5digit produkovanýneznámou malou továrnou. Během procesu měření počet skočí velmi špatně anemůže splňovat požadavky technických ukazatelů vůbec.

 

2. Vzhled produktu digitálního multimetru

a Dobrý digitální multimetr se může stát příjemným řemeslným řemeslným výrobcem, bez ohleduna materiály, proces vstřikování, desku obvodů, ochranný kryt a další komponenty, měl by být conejpříjemnější.-------3. Zkontrolujte položky digitálního multimetru

after digitální multimetr: 

first ze všech, měli byste zkontrolovat, zda je případneporušený, Zda přepínače a tlačítka fungujínormálně a cítí se dobře. a zda je odpovídající funkce měřenínormální. .

 

Hetheret bzučák může znít. Multimeter

if můžete otevřít pouzdro digitálního multimetru, můžete věnovat pozornostnávrhu desky obvodu, vybraným komponentám, úrovni instalace a svařování atd. Pro dobrý digitální multimetr, Návrh desky obvodu je velmi důležitý a úroveň vybraných komponent určuje číslo. Přesnost měření multimetrů, digitální multimetry s vysokýmendem často používají komponenty SMD ke zlepšení přesnosti a zároveň zmenšují velikost desky obvodu a komponenty v klíčových částech jsou dokonce prověřeny. O úrovni svařovánínení moc co říci. Přinákupu digitálního multimetru byste také měli věnovat pozornostněkterým podrobnostem,napříkladna to, zda bezpečnostní ochrana digitálního multimetru, záruky produktu digitálního multimetru, testovací kabel digitálního multimetru, uživatelské příručky digitálního multimetru. atd. jsou kompletní.

 

5. Testování výkonu digitálního multimetru

Phen přinákupu digitálního multimetru můžete použít způsob měření známých množství (jako je odpor, kapacitance,napětí baterie,napětí AC atd.) Pro potvrzení funkce měření digitální multimetr. Inspekce a přijetí položky. 

digital multimeter

,

dmm 

digital multimeter

picture pouze pro reference, podrobnosti o e -mailových konzultacích! Více kvalitních produktů vítají vaši konzultaci! Divize testovacíchnástrojů, založená v roce 2011, je vysokým podnikem s mnoha lety profesionálních elektronických technologií a odborníkůna výzkum a vývojnástrojů, aby vytvořili soubor profesionálních laboratorních testovacích zařízení, výzkumu, vývoje, výroby. 

dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd. Zapojené hlavně do speciálníchnástrojů a vybavení jsou: Laboratorní prostředí pro testování, přístroj pro detekci prvků, podlahový zbytkový důstojník, tester velikosti zámku, detektor přímého úhlu, mikropočítačový push metrnapětínapětínapíná Testovací stroj, vysokoškolský projektový projektor, testovací stroj Caster, padající tester míčků, padající měřič písku, testovací strojna peelingu 90 stupňů, tester odporu škrábance, tester opotřebení, lesklý měřič, měřič bělosti, hydrometr, infračervený teploměr, testometr, teploměr, teploměr, teploměr, infračervený teploměr, teploměr, infračervený teploměr, teploměr, infračervený teploměr, infračervený teploměr, infračervený teploměr, infračervený teploměr, infračervený teploměr, infračervený teploměr, infračervený teploměr, infračervený teploměr, infračervený teploměr, infračervený teploměr Viscometer, měřič tloušťky, měřič hloubky, analytický rovnováha, třmen, rozchod a dalšínástroje a zařízení. Přiměřené zásoby, po podpoře a dalších výhodách, vítejtenové a staré zákazníky po celé zemi, aby zavolalina poštovní konzultaci:201707281430158446.jpg website: https:

www.instrumentvip.com

tel: 86-13712847488

Contact Osoba: Mr. Zheng 

 

 

 \\

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top