Co je to wolframová ocel?

Datum vydání:2022-10-13

what je wolframová ocel?


tungsten

steel je typ kovové slitiny vyrobené z kombinace wolframu a železa. Přidání wolframu do slitiny mu dává zvýšenou tvrdost a odolnost vůči teplu, což umožňuje zařízení vyrobené z wolframové oceli udržovat vysoký výkon a odolávat opotřebení při vysokých teplotách. Wolframová ocel je oceňována pro své průmyslové použití jako  tool Steeland se běžně používá v průmyslovýchnástrojích a strojích používaných pro práci jiných kovů, jako jsou DIES a  cutting Tools.

5.jpg

The chemical element tungsten is a transition metal with the atomicnumber 74. It is also sometimes referred to as wolfram and has the chemical symbol W for that reason. Wolfram je jedním znejhustších anejvíce tepelných chemických prvků. Roztaví se při teplotě 6192 ° F (3422 ° C), což mu dává druhýnejvyšší bod tání jakéhokoli chemického prvku anejvyšší z jakéhokoli čistého,nelalloyovaného kovu. Jeho hustota, 19,25 gramůna kubický centimetr, je vyššínež hustota uranu, olova a většiny transuranických prvků. Síla tahu wolfsten--39; je také velmi vysoká. je běžným legovacím prvkem ve vysokorychlostních ocelích, typunástrojové oceli. Jedná se o slitiny znástrojové oceli, které udržují vysokou tvrdost při vysokých teplotách, což jim umožňuje odolat teplu a otěru, které utrpělynástroje a vrtáky s vysokým rozřezáním. Jejich obsah wolframu se liší podle slitiny, ale může být až 18,75 procenta. Tyto oceli také obsahují&#carbonaněkolik procentních bodů jejich složení se často skládá z jiných legovaných kovů, jako je

molybdenum

,chromium
a
vanadium

. Používají se také malá množství dalších prvků, jako je

copper,nikl a fosfor.- high rychlost wolframová ocel se běžně používá k výrobě strojů, jako jsou pily, kohoutky a vrtací kousky. Vzhledem k jeho odporu vůči otěru se takéněkdy používá v ručníchnástrojích. Patří mezině sekáče, soubory a kuchyňskénože. Kromě toho musí být horká pracovnínástroj ocel vysoce odolná vůči stresu způsobenému rychlým změnami teploty,nazývané tepelný šok. Horká práce wolframová ocel má obvykle také vysoký obsah chromu a může obsahovat také vanad. Používá se v zařízení, které pracuje s jinými vyhřívanými kovy, jako je vytlačování a kování.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • MiXiao Tech
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top