Jaké jsou přínosy terapie červeným světlem pro lidské tělo?

Datum vydání:2020-09-01

S vývojem výzkumu na červené světlo terapie, se čím dál tím zjevnější, že léčba nabízí úžasné zdravotní výhody.Klinické studie začínají zkoumat různorodý potenciál červené a téměř infračervené vlnové délky pro léčení různých fyziologických a mentálních podmínek.   Myslete na červené světlo jako na potravu pro vaše tělo; poskytovat výživu s obsahem živin, která přispívá k lepšímu blahobytu.   Většina červených světelných spojů 8217; s účinky jsou prostřednictvím buněk s8217; mitochondrie absorbující světlo.Dovnitř   studie buněk, cytochrom C oxidáza v mitochondrii absorbuje červené světlo, což způsobuje uvolňování oxidu dusnatého, zvýšení ATP, a snížení oxidačního stresu.Tato zvýšená produkce ATP (energie) je možnou příčinou světelné terapie S8217; s pozitivními účinky na svalovou obnovu a fyzickou výkonnost.Následující jsou přínosy různých aspektů terapie červeným světlem.

Zlepšení zdraví pokožky

První.zvýšení produkce kolagenu v kůži

Dva.zvýšení výroby fibroblatů

Čtyřko.zvyšující se oběh mezi krevními a tkáňovými buňkami

Pětka.chránit buňky před poškozením

Šestka.zvýšení mRNA v buňkách, která pomáhá stimulovat buňku

Sedmička.zlepšení struktury obličeje

Osmička.snížení jemných linií

Devět.Zlepšení akné

Desítka.zlepšit pleť

11.omlazení kůže

Léčení ran

Červené světlo může být také užitečné při urychlení hojení ran.

Výzkum v časopise Anais Brasileiros de Dermatologia zdůrazňuje skutečnost, že světelná terapie může pomoci hojení ran v několika způsoby, například:

První.   snížení zánětu v buňkách

Dva.   stimulace nových krevních cév k vytvoření, které lékaři nazývají angiogeneze

Tři.   zvyšující se užitečné fibroblasty v kůži

Čtyřko.   zvýšení produkce kolagenu v kůži

Pětka.   Další studie u lidí mohou pomoci potvrdit tyto výsledky.

Podpora růstu vlasů

Mnoho studií zkoumalo účinek červeného světla na růst vlasů a ukázalo se, že červené světlo terapie může zlepšit hustotu vlasů.

Výzkumy ukazují, kdy lidé aplikovali světlo ve vlnových délkách obou 665 nanometrů (nm) a 808 nm může způsobit, že vlasy rostou k nejlepšímu účinku.Nízká laserová terapie také označována jako terapie červeným světlem, odhaluje fotony do pokožky hlavy.Tyto fotony jsou absorbovány slabými buňkami, aby podpořily růst vlasů.Všeobecně se uznává, že postup je bezpečný, snesitelný a méně invazivní než operace transplantace vlasů.

Snížení bolesti

Článek v Evropském věstníku Fyzické a Rehabilitační medicíny sestavil výsledky mnoha studií týkajících se RLT a muskuloskeletálních poruch.Výzkum ukázal, že RLT může účinně snížit bolest u dospělých s různými muskuloskeletálními poruchami, a   Nouzové vlnové délky infračerveného světla snižují celkovou bolest uvolněním ztuhlosti kloubů a bolestivosti, snižují zánět, uvolňují svalové křeče a zvyšují průtok krve.

shodit váhu

Lehká terapie, zejména přírodní sluneční světlo, vždy přiměla lidi cítit se zdravěji a energičtěji.Tělo absorbuje světlo, a by produkovalo více vitamínu D, nicméně pozitivní vliv světla může''35; 39;t může být zaúčtován výhradně z výroby vitamínu d; ve skutečnosti, významnější účinek pochází z červeného a blízkého infračerveného světla.Tyto vlnové délky světla od 600-1000nm mají přímý vliv na metabolismus těla tím, že reagují na energetické části našich buněk.Vzhledem k tomu, že příjem energie a výstup jsou neoddělitelně spojeny s řízením hmotnosti, je spojení jasné.   Co víme je, že studie ukazují, že červené světlo v kombinaci s infračerveným světlem může stimulovat uvolňování lipidů z tukových buněk v těle, a tím dosáhnout hubnutí.

Shrnutí

Červené světlo terapie může přinést mnoho obrovských výhod pro lidské tělo, a žádná stranaÚčinky.RLTmá slibné výsledky v mnoha aspektech, zejména při léčbě některých kožních podmínek, nyní je snadné koupit zařízení pro červenou světelnou terapii, ale musí koupit FDA certifikované zařízení, když je třeba použít.


1000w_led_red_lights.png

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Pracovní pozice: email:marketing(at) reddotled.

oddělení: sales

Telefon společnosti: +86 0755-27802682

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: 18902854815

webová stránka: reddoled.infocsb2b.com

Adresa: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top