Zavádění kladiva na vodu Často kladené otázky

Datum vydání:2020-06-15

První.   Budou zatvrzelé vodokladiva ovládat pohyb v potrubí?
Pohyb v potrubí je způsoben šokem a částečně proudem vody přes síť.Největší pohyb je způsoben šokem, který může být kontrolován instalací zatčení vodního kladiva
er s. Pohyb způsobený proudem vody může být řízen správným umístěním závěs ů a podpěrů potrubí.  

Dva.   Je možné ovládat šok způsobený čerpacím zařízením?  
Když se čerpadlo vypne, dojde v potrubí k vypouštění k určitému šoku.To je způsobeno zpětným proudem vody do čerpacího zařízení.Šok může být ve většin ě aplikací kontrolován instalacemi řádně velkého arytmeru vodního kladiva.Jednotka by měla být instalována ve spojení s odpalovačem ve svislém výboji.  

Tři.   Zabrání arrester vodního kladiva, aby se přetočil kontrolní ventil?
A     Úlomek vodního kladiva absorbuje šok a minimalizuje hluk nárazu.Klidné sedadlo v šachovém ventilu pak zajistí klidné uzavření.

Čtyřko.   Je šok generovaný v potrubí myčky kontrolovatelný?
Pro použití myčky nádobí se používá solenoid nebo jiný typ rychlouzavíracího ventilu.Na tlakové straně solenoidového ventilu je namontován řádně velký arrester vodního kladiva, který eliminuje náraz a hluk.  

Pětka.   Je šok generovaný v pračkách doma kontrolovatelný?
Ano, řádně velký vodokladivový arylester umístěný na chladném a horkém přívodu vody do pračky absorbuje šok způsobený rychle uzavíracími zařízeními.

Šestka.   Odplaty vodních kladiv eliminují vibrace potrubí?  
Pokud vibrace   je způsoben výskytem šoku v potrubním systému, je možné se vyhnout, je-li řádně velké vodokladivo arrester je instalován v blízkosti rychle uzavíracího ventilu.

Sedmička.   Vyžadují se v průměrném pobytu opozdilci s vodními kladivy?
Ano, v obytném potrubí se může vyskytnout vážný šok, zejména v případě nadměrného tlaku na vodu.Většina předčasných poruch potrubí, ohřívačů teplé vody, domácích praček, automatických regulačních ventilů a splachovacích nádrží nebo ventilů může být připisována šokům způsobeným rychlouzavíracími ventily.Na napájecí potrubí s teplou a studenou vodou na to to zařízení, zařízení nebo zařízení, kde je možno vyrábět, by měly být nainstalovány patřičně velké vodokladiva;101;v šoku.   tlakový redukční ventil instalovaný na straně vypouštění vodoměru může být velmi užitečné při ochraně bytového potrubí.

Osmička.   Budou opozdilci s vodními kladivy napravovat každou podmínku šoku?
Občas je systém potrubí nesprávně navržen nebo instalován.Proto je nutné opravit instalaci před tím, než můžete vyléčit šok.Poté, co to bylo provedeno, řádně velké vodokladivo arrester napraví stav šoku.

Devět.   Jaký je význam posuvu krychlových palců v arylesterech vodních kladiv?
U každého typu zařízení určeného k tlumení nárazu se vyžaduje předepsané množství pohybu centimetrů.Vzhledem k tomu, že hydrotroly jsou pod tlakem, jeho objem posuvu není ve skutečnosti použit, dokud tlak vody přesáhne 60 P.S.I. Srovnáním, zařízení typu vzduchové komory vyžaduje objemový objem přibližně šestkrát větší než objem každé hydrotrolové jednotky.

Desítka.   Vyžadují zavlažovací kladivo přístupové panely?
The   strana 8216; všechny nerezové oceli strana 8217;   konstruované jednotky s vnitřním nerezovým měchem jsou zaručeny po dobu životnosti potrubního systému.Vzhledem k jejich konstrukci, dlouhověkosti a letech úspěšného provozu jsme spokojeni s tvrzením, že není nutný žádný přístup.Jednotka typu pístu by měla být přístupná nebo měla být vybavena přístupovým panelem.Pistonské jednotky mají pohyblivé části zapečetěné o-kroužkem, což znamená, že někdy v budoucnosti budou nutné výměny nebo údržba.I když některé pístové jednotky mají záruku životnosti a nemají žádný požadavek na přístupové panely, v určitém okamžiku bude vyžadován přístup nebo budou ponechány tak, jak je v neúspěšném stavu.

11.   Může být Water Hammer Arrester umístěn na vrcholu ramene a účinný?
Ne. Umístění samotné jednotky je nezbytné pro řádné fungování a účinnost.Obvykle je horní část ramene tak vzdálená od zdroje problému, že jednotka nikdy nemá příležitost vykonávat svou práci.Umístění by mělo být v potrubí, které obsluhuje upínací zařízení (upínací zařízení) a obvykle mezi posledními dvěma upínacími zařízeními.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • taizhou fennuo fluid Control Co.,Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
taizhou fennuo fluid Control Co.,Ltd

Pracovní pozice: Marketing Director

oddělení: Sales Dept

Telefon společnosti: 0086-576-80761901

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: 0086-13456698462

webová stránka: fenilo.infocsb2b.com

Adresa: Yuhuan Economic DevelopmentZone,Taizhou , Zhejiang ,Province317605.P.R.C

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top