Metody a potíže se zpracováním ultra-přesnosti ve zpracování hardwarových dílů

Datum vydání:2023-10-19

procesing přesných částí centrovacích strojů:

ultra-presizní metody a potíže ve zpracování hardwarových dílů

 podle metody zpracování: je rozdělena do čtyř kategorií: řezání zpracování, abrazivní zpracování, zvláštní zpracování zpracování a kompozitní zpracování; Podle mechanismu a charakteristik metody zpracování: je rozdělen do tří kategorií: zpracování odstraňování, kombinované zpracování a zpracování deformace. V současné době jsou tradiční metody zpracování představované řezáním, broušením a broušením a leštění stále dominují

difficulties: Ultra-micro zpracování je jako řezání diskontinuálního těla a stres je obtížné odstranit; Tuhost a tepelná deformace procesního systému je velká, což má velký dopadna přesnost zpracování; Mikroskopická deformace povrchunástroje a obrobku jenáhodná a přesnost je obtížné kontrolovat.

realizační podmínky: přesný strojní mechanismus; Přesné obráběcí zařízení; Přesné obráběcínástroje; Materiál obrobku; Technologie měření přesnosti a kompenzace chyb; Pracovní prostředí, podmínky atd.

an ultra-presizní obráběcí systém pro zpracování hardwarových dílů, který zahrnuje základnu, první podpůrné rameno pevně poskytovanéna základně, druhou podpůrnou rameno sklitelně poskytovanouna základně a rotační hřídele A a rotační hřídel Rotovatelně poskytnutýna prvním podpůrném rameni,nástroj pro zpracování poskytovanýna druhém podpůrném rameni a posunném ve vztahu k podpůrnému rameni, detekční zařízení umístěnénad rotačním hřídelem a ovládací zařízení se používá pro výpočet offsetu osy rotacena základě detekčního výsledku detekčního zařízení a vydání kontrolního instrukce pro upravenínástroje pro zpracování podle offsetu, aby se vyrovnala chyba zpracování způsobená posunutím osahy rotace. Systém obrábění ultra

precizního systému používá detekční zařízení k detekci polohy osy rotace, která může detekovat odchylku polohy osy rotace v reálném čase a kompenzovat zpracování způsobené polohovou odchylkou osy rotace pohybem zpracovánínástroj. Chyba, takže lze přesnost obrábění vylepšit.

-

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Xukang Industrial Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top