Rozdíl mezi monokrystalickým křemíkem, polykrystalickými silikonovými a amorfními křemíkem v solárních panelech

Datum vydání:2021-06-28
Pokud jde o technologii solární buněčné pro solární panely, tam jsou v podstatě tři typy, kterénajdetena trhu: amorfní vs monokrystalické vs polykrystalické solární panely. \\ T anevýhody každého znich, takže můžete učinit informované rozhodnutí o tom, zda získat mononebo polynebo amorfní panely. Solární panely NpolyCrySallystylové buňky se typicky vyskytují v zábleskových panelech. Jsou méně účinnénež monokrystalické solární články a vyžadují větší plochu povrchu pro stejný výstup. Nmonokrystalické solární panelynmono buňky jsou takénalezeny v závažných panelech. Jsou účinnějšínež polykrystalické buňky a mohou být menší ve velikosti pro stejný výstup. Ncrystalické panely musí být tak kolmé k slunci, aby bylo možné dosáhnoutnejlepšího výkonu. Krystalické panelyneprovádějí ani v částečných stínování (ve srovnání s amorfními buňkami) a postupně ztrácejí malé procento výstupu, protože teplota stoupánad 25 ° C. Poly Solární panel zde.

amorfní solární panely NO, které krátce pokrývá monokrystalické vs polykrystalické solární panely. Nyní, pro amorfní. Amorfní buňkynabízejí vyšší účinnostnež ostatní dva. Jsou to vašenejefektivnější buňkana trhu dnes, i když vyžadují dvakrát tolik povrchové plochy pro stejný výkonový výstup jako monokrystalická dekanebo panel. Jsou však pružnější a mohou zpracovávat vyšší teploty lépe.

amorfní buňky jsou konstruovány z jemné vrstvy křemíku, což umožňuje pružně flexibilnější, a proto lehké. \\ SMORPNÍ. Ve srovnání s polynebo mono krystalickými buňkami. Je to proto, že mohou absorbovat širší kapelu Visibl Lightspectrum kvůli technologii UNI Nsolar Triple Junction Cell. Podívejte senanaše další informace ondepth vědecké vysvětlení různých typů solárního panelunebo hlavunanaši stránku www.ucwdk.cn pro další podrobnosti.

Nepth to pro příchod a přejeme vám šťastný život!&#n

n

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
UCWDK Solar Technology Co. Ltd.

Telefon společnosti: +86 15013468218

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +8618897502946

webová stránka: ucwdk.infocsb2b.com

Adresa: Room 4P26, Building 1, Phase I, Mingwang E-commerce Factory, No. 96, Shunxing North Road, Henglan Town, Zhongshan City China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top