Přizpůsobený proces obrábění CNC CNC přesných částí

Datum vydání:2023-03-26
Současný průmysl je stále více věnován jedinému kupujícímu. To znamená, že produkt je vytvořen pro jednu osobu. Původní produkt může mítněkteré standardní základní funkce, ale je stále přizpůsoben pro jednoho zákazníka. To je výsledek celkovéhonárůstu rozvoje výrobních technologií a zvýšení služeb. Například boty. Mnoho lidí mána levých a pravýchnohou různé velikosti bot. Zvažte skutečnost, že moderní průmysl může vyrábět boty, které zapadají donohou. Když mluvíme o průmyslu, obráběcí dílna se řadína první místo v přizpůsobení obráběných dílů.

they jsou místa, kde je; Jeden zákazník proněj může zpracovat jednu část. Cena této služby je samozřejmě poměrně vysoká, ale s implementacínových metod klesá cena. Může existovat období, kdy bude každý produkt přizpůsoben pro každého zákazníka. různými způsoby:

1. Nezávislý rozvoj. Například zákazník již zná díly, které potřebuje, aby mohl vytvářet kresby a 3D modely a poté přijít do strojního obchodu a objednat si je pro výrobu.

&2. Koordinovaný rozvoj. Pokud lidénejsou zcela jasní ohledně designunebo jeho vyhlídek, je to dobrý způsob, jak získat přizpůsobené designové a obráběcí díly. To předkládá určité požadavkyna dílnuna strojní zařízení (například oddělení designu). Zákazník interaguje s oddělením a vytváří vlastnínávrhy.#

3. Adaptivní přizpůsobení. Tato metoda usnadňuje práci výrobce, ale ukládá zákazníkům mnoho omezení. Tato metoda zahrnuje vytvoření základní komponenty, kterou lze upravit podle požadavků zákazníka. Použitím této metody mohou výrobci produkovat velké množství produktů s určitým stupněm přizpůsobení, aniž by ztráceli příliš mnoho časuna upravení výrobního procesu.


4. Přizpůsobení kosmetiky zahrnuje vytvoření standardního produktu a mnoha různých „stylů“. Například různé barvy. Toto jenejjednodušší způsob, jak vytvořit vlastní díly pro hromadnou výrobu, ale poskytuje pouze drsné možnosti vlastních součástí. Pokud cílem strojního obchodu je vytvořit jednu vlastní část pro zákazníka, musí výrobunějakým způsobem upravit. Za prvé, vlastní obrábění zahrnuje malý počet různých výrobních součástí. Produkty. Pro vyhledávání materiálů musí výrobcinajít standardní zásoby pronejširší škálu materiálů. Ztráta objednávek jednoduše proto, že máte dvě soustruhy a žádné brusky je špatná strategie. Totéž lze říci onástrojích a řezačkách. Jinými slovy, buďte připravenina cokoli. S rostoucí poptávkou po přizpůsobených dílech se tento typ výroby stává stále populárnějším. Mnoho výzkumu a vývoje se proto zaměřujena zlepšení účinnosti flexibilního výrobního systému. Pouze před 10

15 lety, aby bylo možné vyrobit díly sněkterými složitými povrchy, muselo být provedeno velké množství další výroby (tj. Vytváření vzorů pro strojní stroje, které sledují požadovanou manuální práci). Proto byla většina složitých částí vyrobena v dávkové výroběnebo manuální práci, která byla dlouhá a drahá. Dnes programy CNCnahrazují všechny tyto věci. Kromě toho byl vyvinut speciální počítačový výrobní systém, který výrazně zkracuje čas potřebný k vytvoření těchto programů. Pro změnunástrojů během procesu obrábění jenejkratší. Tato příslušenství jsou obvykle složena z mnoha jednotlivých prvků, které lze sestavit dohromadyna pracovním stole obráběcího přístroje k opravě částí během fáze zpracování. Jejich přesnost je samozřejměnižšínež přesnost speciálních příslušenství, ale moderní měřicí systémy tentonedostatek eliminovaly. Poté se sonda používá k měření skutečné velikosti a polohy pevného inventáře a chyba polohy je zcela eliminována. Může být také použit k měření skutečných rozměrů částí vněkterých fázích výrobního procesu, aby se zajistilo, že pokud dojde k chybám, mohou být detekovány a opraveny conejdříve, aby se minimalizovala ztráta času.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Pracovní pozice: Project Manager

oddělení: Engineer

Telefon společnosti: +86 0769-86651595

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 15322401809

webová stránka: fmmachining.infocsb2b.com

Adresa: 8# 1st Road of Xiangxi Gongye, Shipai Town, Dongguan, China 523000

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top