Nejlepší Insoles, které tě drží na nohou

Datum vydání:2020-08-12


画板 6_副本.jpg

Tyto vložky snadno vklouznou do bot a zlepší podporu, kterou každý pár nabízí.To usnadňuje (a relativně levný) dát boty lepší podporu, polštáře a dokonce přilnavost.Oni 8217; jsou rychlý způsob, jak, aby vaše staré favority cítit znovu zbrusu nový, a dobrý způsob, jak pozdržet having''35; 103; re-sole benchmade pár.

无题目录 00856.jpg

Support obuv pro polštáře

画板 1_副本.jpg

Podložka s vycpanou EVA vám dá téměř doslovnou pružinu ve vašem kroku, protože poskytuje dobrou návratnost energie, když vaše noha udeří na zem během sportovních aktivit.Kromě toho je celá vložka postavena s obloukem a patou, aby vaše nohy nebyly příliš unavené po celý den.


Plantar Fasitis Insoles

Pro ty, kteří mají plantární fasciitidu, chůze může být bolestivý zážitek.Podpůrná vložka, jako je tato možnost z Walk Hero, pomáhá aktivně seřídit nohu, aby se snížila na tyto bolesti, protože podpora jeho klenby pomáhá zlepšit zarovnání nohou a nohou.Plus, to 8217; má spoustu fantastických polštářů, aby se čas strávený na nohou pohodlnější.

无题目录 00822.jpg

Ortotetické instinkty

S vysokým obloukem pro vyvážení struktury chodidel a dvouvrstvé EVA pěny, mají hluboký, pružný pocit s každým krokem.Navíc, non-slip design nejen pomáhá s držení těla, ale také pomáhá zabránit, aby vaše nohy od puchýře nebo uklouznutí na nohou sám.

画板 8_副本.jpg

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan qiyuan sports technology co.,ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top