Výroba a používání značek oděvů proti soustředění

Datum vydání:2022-12-16

with tolika štítků, znichž si můžete vybrat, můžete se cítit trochu zmateně, potřebujete značku značky, label prádlanebo štítek Country of Origin? Nechť demystifikuje různé typy štítků, které vidítena oděvu, které vám pomohou vybrat si vlastní. Možná sinejste jisti přesně k čemu jsou všechny různé štítkynebo k čemu štítky vaše položky potřebují, a to je v pořádku. Termín&clothing label#zahrnuje mnoho různých typů štítků, kterénajdete v oděvunebo textilu, takže buďte trpěliví, přečtěte si a objasnětenámněkteré z otázek, které můžete mít.

if' ; Začne se základy, to jsou věci, které byste měli vědět. Na jakémkoli kusu oblečení lzenalézt asi pět různých typů štítků a jsounásledující: značka, péče (včetně varovných štítků), obsah, velikost a země původu. Tyto informace se přenášejína zákazníka (nebo koncového uživatele produktu, který označujete), aby ji mohli conejlépe využít. Nyní se můžete rozhodnout, že váš produktnepotřebujenějaké informace,nebo možná budete chtítněkteré znich konsolidovat do méně štítků&#"39; všechny možné! Níže jsme diskutovali o těchto různých štítcích, které vám pomohou inspirovat vás, abyste přišli se správnou kombinací pro vaši značku. Tyto štítky odrážejí styl vaší značky a identitu značky prostřednictvím jména, loga, barvy aněkdy kontaktních informací. Mohou být velkénebo malé, skryténebo integrované donávrhu položky. Doporučujeme, abyste si vybrali znak pro vaši značku a zaměřili se pouzenaněkolik věcí, jako je vaše značka a logo. Udržujte tyto karty jednoduché (ale bohaténa design!). Je klíčem k získání přesvědčivé anezapomenutelné značky bez potřeby dalších informací. Tyto štítky říkají majiteli, z jakého materiálu je položka vyrobena, a mohou zahrnovat specifické pokyny k čištěnínebo mytí. Tato značka může zobrazovat symboly a více řádků textu současně a použití tištěné značky je pro tento účel ideální. Mnoho štítků o péči a obsahu také ukazuje zemi původu, kterou byste mohli zvážit sčítání dohromady, pokud chcete snížit počet štítků pro celý produkt. Pokud prodáváte veřejnosti, před objednáním zkontrolujte své místní zákony a pokyny. Mnoho míst má konkrétní pravidla týkající se štítků péče v textilu, takže musíte dodržovat tato pravidla. Podobné položky ve více velikostechnebo plánovat je prodat. Štítky velikosti lze umístit ať už ječkoli"

101; Na oděvu, ale obvykle senacházejí vedle označení

Care a obsahunebo jsou připojeny ke značce značky. Můžete se také rozhodnout přidat informace o velikosti přímo do štítků péčenebo značky, které již plánujete objednat, ale to znamená, že si možná budete muset objednat řadu štítků, pokud plánujetenabídnout více velikostí.&the země původunebo#madein&Label představuje zemi původu produktu. Ve většině zemí je to zákonný požadavek. Někdy je původna etiketě#care-Content&, ale pokud chcete ukázat dědictví vaší položky, vytvoření samostatného štítu je dobrý způsob, jak to udělat. Maloobchodní prostředí, zavěšené štítky upozorňujína vaši značku a zboží. Obvykle se vyrábějí ze silného kartonu a zobrazují se ve viditelné pozicina položce, aby poskytly informace, kterénakupující chtějí okamžitě vědět, jako je cena a velikost. Po zakoupení položky jsounavrženy tak, aby byly odstraněny, takže mnohonávrhářů používá své značky jako místo k vyprávění příběhu značky. Je to skvělý způsob, jak dátnovým zákazníkům lepší představu o tom, proč je váš produkt zvláštní, když procházejí police.#&#

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • DongGuan Jinhong Garment Accessories Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top