Průmyslová mechanická ramena mohou podle potřeby pohybovat jakýmkoli předmětem

Datum vydání:2020-08-31

Průmyslová mechanická ruka je mechanické a elektronické zařízení s antropomorfní funkcí ramene, zápěstí a ruky. Mechanická a elektronická zařízení, která fungují jako antropomorfní paže, zápěstí a ruce; Může pohybovat jakýmkoli předmětem nebo nástrojem podle časově proměnných požadavků na prostorovou polohu (polohu a postoj), aby splnil provozní požadavky průmyslové výroby. Pokud se jedná o svorku nebo svařovací pistoli, karoserii automobilu nebo motocyklu pro bodové svařování nebo obloukové svařování; Manipulace s tlakovými odlitky nebo lisováním dílů nebo součástí; Laserové řezání; Povlak; Sestavte mechanické součásti atd.

Rameno ROBOT je čínský překlad slova " ROBOT " . Kvůli vlivu filmové a televizní publicity a sci-fi si lidé často představují robotická ramena jako mechanická a elektronická zařízení, která vypadají jako lidé. To však není tento případ, zejména u průmyslových mechanických zbraní, které se často málo podobají lidskému vzhledu. Podle národních standardů jsou průmyslová mechanická ramena definována jako " jejich operátory jsou automaticky řízeny, opakovatelné programování, víceúčelové a lze je naprogramovat na více než 3 hřídele. Může být pevný nebo mobilní. Používá se v aplikacích průmyslové automatizace " . Operátor je také definován jako " stroj, jehož mechanismus je obvykle složen z řady vzájemně propojených kloubových nebo relativních kluzných členů. " Obvykle má několik stupňů volnosti k uchopení nebo přesunutí předmětů (nástrojů nebo artefaktů). " Malé robotické rameno lze tedy chápat jako mechanické a elektronické zařízení, které napodobuje funkce lidské paže, zápěstí a ruky. Může pohybovat jakýmkoli předmětem nebo nástrojem podle časově proměnných požadavků na prostorovou polohu (polohu a postoj), aby splnil provozní požadavky průmyslové výroby. Pokud se jedná o svorku nebo svařovací pistoli, karoserii automobilu nebo motocyklu pro bodové svařování nebo obloukové svařování; Manipulace s tlakovými odlitky nebo lisováním dílů nebo součástí; Laserové řezání; Povlak; Sestavte mechanické součásti atd.

Abychom vyřešili problémy spojené s psaním aplikací v strojovém jazyce, lidé nejprve přišli s nápadem používat mnemotechnické symboly místo strojových instrukcí, které si nebylo snadné zapamatovat. Jazyk, ve kterém tyto mnemotechnické symboly představují instrukce počítače, se nazývá symbolický jazyk, známý také jako montážní jazyk. V montážním jazyce odpovídá každá montážní instrukce představovaná symbolem instrukci počítačového stroje. Nejen, že je snazší kontrolovat a upravovat chyby programu, ale počítač může automaticky přiřadit umístění pokynů a dat. Program napsaný v assembleru se nazývá zdrojový program. Počítač nemůže přímo rozpoznat a zpracovat zdrojový program. Musí být přeloženo do jazyka stroje, kterému počítač může nějakým způsobem porozumět a provést jej. Aby mohl programátor psát počítačové programy v montážním jazyce, musí stále znát hardwarovou strukturu počítačového systému, takže samotné programování je stále neefektivní a těžkopádné. Protože však montážní jazyk úzce souvisí se systémem hardwaru počítače, je stále velmi účinným programovacím nástrojem v některých konkrétních případech, jako je základní program systému a řídicí program v reálném čase, které vyžadují vysokou efektivitu v prostoru a čase.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Pracovní pozice: general manager

oddělení: Marketing

Telefon společnosti: +86 0769-81179626

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13794982536

webová stránka: runpard.infocsb2b.com

Adresa: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top