Ohromen současnou katodickou ochranou cirkulujícího vodního čerpadla

Datum vydání:2023-03-17

due ke složitosti struktury, rozmanitosti materiálů a drsných podmínek procesu, ochrana proti korozi cirkulujícího vodního čerpadla je mnohem obtížnějšínež obecná struktura. V současné době je vnitřní stěna cirkulujícího vodního čerpadla často chráněna povlakem a ohromenou katodickou ochranou a vnější stěna je chráněna povlakem a obětní anodou katodickou ochranou. Stěna zahrnuje hlavně: vnitřní stěna čerpadla, hřídel čerpadla, vodicí lopatka, oběžné kolo atd. Kvůli úzkému prostoru v komoře čerpadla a proměnlivé procesní parametry je snadné instalovat anodu a řídicínapětí a proud pomocí povlaku a Nauptená současná katodická ochrana. Instalace musí splňovat příslušné požadavky elektrické instalace. Pomocná anoda a tělo čerpadla by měly být1m Ω. Během instalace musí být kabel anody pevný a poškozen. Kabel anody prochází vývojovým otvorem krytu čerpadla a je utěsněn balením a kabelovým tmelem. šrouby. Instalace musí být pevná bez úniku vody a tělonebo kabel elektrody musí být izolován od těla čerpadla (
1m Ω). N
Instalace vodivého kroužku je obecně vyrobena z mosazi, která může být vyrobena z půlkruhového kloubunebo integrálního prstencového prstence. Vodivý kroužek jenainstalovánna horním balení hřídele čerpadla z odklonu, aby se zajistilo, že voda z balenínebude stříkatna vodivý kroužek. Brush a jeho výkon a kvalita musí splňovat relevantní požadavky. Držák uhlíkového štětce je upevněnna držáku s ocelovou ocelí kanálemnebo úhlem a držák je upevněnna těle čerpadla, aby bylo zajištěno elektrické připojení. a dobrá vodivost. Připojeno k odpovídajícím terminálůmnapájecího zdroje DC.

shandong linyi bosi vodivé materiály Co., Ltd. je vysoký podnik specializující sena výrobu flexibilní anody MMO, vodivý polymer flexibilní anoda a titanium potažené anodou, hlavně poskytující katodickou ochrannou technologii, techniku, inženýrství, inženýrství, inženýrství design, instalace a technické služby.

>tel:
86 17568010262.0539
3712117.>


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Pracovní pozice: Sales Manager

oddělení: Overseas Business Department

Telefon společnosti: +86-0539-3712117

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 15610665825

webová stránka: mmoanode.infocsb2b.com

Adresa: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top