Jak může CNC obrábění zlepšit přesnost obrábění obrobku

Datum vydání:2023-03-12

the přesnost jenezbytným faktorem výkonu obrábění CNC, protože konečná přesnost obrábění a efektivita obrábění obrobku, kromě důvodů samotného stroje CNC, měla by být také založenana přiměřenémnastavení obrábění trasy, Selectovanástrojet iont a správná instalace, přiměřený výběr řezného množství, programovací dovednosti a rychlá kontrola přesnosti rozměru. Možná budete chtít vědět, jak lze obrobky ovládat se správnou přesností, tento článek vám dá vědět, jak může být schválen.

cnc obrábění je projekt pracujícína programování CNC. Drobná změna programu obrábění může přímo ovlivnit konečnou přesnost obrábění a účinnost obráběcíhonástroje. Začátek přesnosti může začít z chytrého používání vnitřních programů, snížení kumulativních chyb v systémech CNC a flexibilního používání hlavních programů a podprogramů. Obrobní část:


1. Získání perfektních se zkušenými programovacími dovednostmi

cnc programování jenejzákladnější prací při obrábění CNC. Zkušený programátor ví, jaknapsat dobrý program. Může chytře používat inherentní program, vyhnout se kumulativní chybě systému CNC a flexibilně používat hlavní program a podprogramy. Pokud existujeněkolik stejných tvarů, měl by být použit vztah mezi hlavním programem a subprogramem a subprogram by měl být opakovaně používán v hlavním programu, dokudnebude zpracování dokončeno. Aby se zajistila konzistence velikosti zpracování a zlepšila účinnost zpracování. Běžně se používá k psaní programu aněkdy může způsobit určitou kumulativní chybunepřetržitého provádění programů pro vícesegment. Systém a zajistit přesnost zpracování. K psaní programů často používáme přírůstkové výpočty, alenepřetržité provádění více programů způsobí určitou kumulativní chybu. Nyní jsme použili absolutní výpočetní techniku ​​k psaní programu, může to pomoci snížit kumulativní chybu systému CNC, také zajistit přesnost obrábění.what je přesnost obrábění? Zjednodušeně vysvětlete tento koncept. Přesnost se týká rozdílu mezi skutečnou hodnotou měření a hodnotou měření systému. Pokud je rozdíl mezi těmito dvěma velmi malý, pak je přesnost měření vysoká.

-2. Upravte procesní systém

-

trial cut

adjust základnu prodloužení čepelena vlastnosti materiálu a poté použijte stejný materiál použitý ve vašem projektu k provedení zkušebního řezu. Často se používá pro jednotlivou produkci malé dávky. Často ji používáme pro hromadnou výrobu.

3. Snižování chyb měření

** Přesnost rotace ložiska.

4. Pomocí ložiska vylepšují přesnost části

-39; díly pro snížení chyby.-

-


5. Snižte opotřebenínástroje

*regrinding Tool, prodlužujte životnostnástroje. .

 --6. Low Down the Thermal Deformation of the Process System


The thermal error of the machine tool is related to the cutting speed, feed rate, processing time and ambient temperature.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Pracovní pozice: Project Manager

oddělení: Engineer

Telefon společnosti: +86 0769-86651595

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 15322401809

webová stránka: fmmachining.infocsb2b.com

Adresa: 8# 1st Road of Xiangxi Gongye, Shipai Town, Dongguan, China 523000

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top