Oslava festivalu Dragon Boat Festival: Kulturní extravaganza vnaší společnosti

Datum vydání:2023-06-27

1687342721253.jpg

dragonský lodní festival, také známý jako Duanwu Festival, je tradiční čínský svátek oslavovaný pátý den pátého měsíčního měsíce. Letosnaše společnost přijala slavnostního ducha organizacínádherného shromáždění čajena počest festivalu Dragon Boat. Kolegové z oddělení plánování se sešli, aby si dopřáli společnost Fresh Lychees, lahodných Zongzi (lepkavé rýžové knedlíky) a poutavé rozhovory o rozmanitých zvycích pozorovaných během této zvláštní příležitosti. Ať se blíže podívejtena slavnosti a tradice, které byly sdíleny během této srdečné události. Dragon Boat Racing: Sjednocení síly a ducha&\\ Žádný z vrcholů festivalu dračích lodínení vzrušující závody dračích lodí. Kolegové si vyměnili příběhy o svých rodných městech a o tom, jak jsou zde organizovány závody dračích lodí. Vzrušení konkurence, synchronizované veslování a pulzující bubnové rytmy, které doprovázejí závody, byly živě popsány, takže všichni dychtivě byli svědky této vzrušující události z první ruky.#

2. Hra s kolizí vajec: Bitva o vytrvalost

Dragon Boat.jpganother zajímavá tradice diskutovaná během shromáždění čaje byla hra kolize vajec. Účastníci přinášejí různé druhy vajec (kachna, husa a kuře) a soutěží o to, jejichž vejce zůstáváneporušená poté, co bylanarazena proti ostatním. Tato hravá činnost symbolizuje štěstí a prosperitu. Kolegové sdíleli své zábavné zážitky a přátelské soupeření, mezi všemi vyvolaly smích a kamarádství.

3. Zongzi tvorba: Vytváření lahodných svazků radosti

the tvorba Zongzi byla dalším tématem zájmu. Kolegové sdíleli své rodinné recepty, techniky a různé výplně použité k vytvoření těchto delikátních rýžových knedlíků. Společněna zabalení lepkavé rýže do bambusových listů, radost z výroby Zongzinebyla jen o konečném produktu, ale také o sdíleném zážitku a pocitu úspěchu, který sní přišel.

Zongzi.jpg

4.Handmade Sachets : Odstranění zlých duchů

Zongzi1.jpgthe diskuse a poté se posunula k vytvoření aromatických sáčků. Předpokládá se, že tyto malé, ručně vyráběné sáčky plné bylin, jako je Wormwood, odpuzují komáry a odvrátí zlé duchy. Kolegovénadšeně sdíleli kroky spojené s výrobou těchto sáčků a významu, který mají ve svém rodném městě. Tato okouzlující tradicenejen přidává vůni k slavnostní atmosféře, ale také přináší pocit ochrany a požehnání.

5. Přijetí tradic: Ai ye a žluté víno

As konverzace tekla, téma se dotklo jiných celních zvyků. Kolegové hovořili o zavěšení ai ye (mugwort) listyna dveřích, aby odvrátili zlé duchy a přinesli štěstí. Kromě toho zdůraznili potěšení z popíjení žlutého vína, zatímco si vychutnali Zongzi, zapojili se do upřímných rozhovorů a vyhřívali se radostí festivalu. Tento důrazna zachování tradic a společně slaví

symbolizuje harmonii a jednotu vnaší společnosti. Kolegové se sešli, aby se podělili o své rodné zvyky a podpořili hlubší porozumění a uznání tohoto pulzujícího festivalu. Od her Dragon Boat Racing a Collision Games po výrobu Zongzi a ručně vyráběných sáčků, událost představila rozmanité gobelíny tradic spojených s festivalem Dragon Boat Festival. Když jsme usrkávali čaj a sdíleli příběhy,nejen jsme oslavilinaše kulturní dědictví, ale také jsme posílili pouta přátelství a kamarádství vnaší společnosti. Nechť ducha festivalu Dragon Boat Issivenás inspiruje, abychom přijalinaše bohaté dědictví a společně vytvořilinezapomenutelné zážitky.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Xuan Cheng Textiles Limited
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Xuan Cheng Textiles Limited

Pracovní pozice: General Manager

oddělení: Ministry of Foreign Trade

Telefon společnosti: +86 18825090555

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 18825090555

webová stránka: xuanctextiles.infocsb2b.com

Adresa: No.91, Changtang Main Street, Dalang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top