Analýza pěti vlastností aramidového papíru

Datum vydání:2021-06-28
n1. Aramidní papír Naramid Papír (také známý jako Naramidový papírový papírn) je vyroben z aramidových střižových vláken a aramidových fibridů jako surovin pro papíry. Je vyroben diagonálními síťovinami a mokrým tvarováním, a pak horkým popresní.n1. Meta-Naramid Paper: Také známý jako Meta-naramidový papír (zkratka jako aramidový papír), je to zvláštní druh čisté meta-naramin100; (Polymetaphenylen Isophalamidová vlákna). Papír má vysokou pevnost,nízkou deformaci, odolnost proti vysokému teplotě, chemickou odolnost proti korozi, zpomalovače hoření a vynikající elektrické izolační vlastnosti. Je široce používán vnárodní obraně, leteckém a kosmosti, vysokých vlakech, elektrické izolaci a dalších oblastech. Je to vysokáneech související snárodní bezpečností. Nový materiál.n2. Para Naramid Paper: Je vyroben z para Naramid Staple Fiber a Para Naramid Fibrid (Aramid buničina) jako suroviny, vyrobené podle technologie papíru, a pak vyrobené horkým lisováním. \\ T Naramid papírn1. Tepelná stabilitan Novénejdůležitější charakteristikou Aramida papíru je dlouhá tepelná stabilita. Lze jej použít délenež 10 let při 180 ° C a její životnost je delšínež průmyslová organická s vysokou teplotou odolný papír. Při umístění pod suchým teplem při 200 ℃ po dobu 1000H, mechanická pevnost stále udržuje 75% originálu; umístěna při 120 ° C za vlhkého tepla po dobu 1000H, mechanická pevnost stále udržujenad 60% originálu; Nad 370 ℃, malé množství CO2, CO a N2 bude rozloženo plynu.n2. Výkon zpomalovače hoření Norazující hodnotu indexu kyslíku (Loi) Hodnota Aramida papíru je ≥28. Jedná se o plamennetrardant. Nebude spalovat, roztavínebo produkují kapky ve vzduchu, ale začne se rozkládat pouzena extrémně vysokých teplotách (n370 ° C). N3. Elektrická izolace N Naramid Papír má vynikající elektrické izolační vlastnosti. Vzhledem k dobré tepelné stabilitě Aramidového papíru stále udržuje dobré elektrické vlastnosti při vysokých teplotách. Aramidový papír mánižší relativní dielektrický konstantní a dielektrický faktor ztráty, což může způsobit, že intelulační elektrické pole rozložení rovnoměrnější a provozní dielektrická ztráta je menší. Je to dobrý izolační materiál šetrný k životnímu prostředí.

4. Mechanické vlastnosti Naramid Papír je fólie Nlikový materiál vyrobený z High Netrength Meta-Naramidnasekaná vlákna s kompaktní strukturou, hladký povrch, dobrou flexibilitu a dobrou odolnost proti tahu a roztržení. S dobrou rozměrovou stabilitou a vysokou specifickou silou, to jenon Nmetallic voštinový struktura surovin s vynikajícím výkonem.

5. Chemická stabilita Nthe Molekuly aramidového papíru jsou lineární makromolekuly složené z arylových skupin spojených senavzájem amidovými mosty. V krystalu jsou vodíkové vazby uspořádány ve dvou rovinách za vzniku tříndimenzionální struktury vodíkových vazeb. Vzhledem k silné vodíkové vazbě má stabilní strukturu, vynikající chemickou odolnost, může vydržet většinu vysokýchnoncentration anorganických kyselin a je velmi stabilní pro většinu ostatních chemických činidel a organických rozpouštědel. N

n"

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Pracovní pozice: Business Director

oddělení: Business department

Telefon společnosti: +86 0769-81838805

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13412075090

webová stránka: bopuplastic.infocsb2b.com

Adresa: 3,Wusong Road,Yuwu Industrial Park,Dongcheng District,Dongguan,Guangdong

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top