4000 Solar Street Světla osvětlujínoční silnice vesničanů

Datum vydání:2021-06-28
nn

nwworkersnainstalovatnádvoří světla pro Xintian Village, Sanyi Township fotografie od korespondent peng qingjiun88.jpgn

n

Nlook, jak světlé toto světlo je! Odnynějška jsem vyhráln39; t býtn39; slepě se dotkln39; znovu. Děkuji County Charitě za to, že se světlo 30. říjnanaší lidi ... obloha obce, osvětlování vesničanů domů a osvětlování srdcí vesničanů, vítězství vesničanů Chvála.

N Nkengbei komunita má vysoké svahy a hluboké údolí a distribuce zemědělců je rozptýlena . Kdyžnoční spadá, celá vesnice je tmavá. Vesničané mohou používat pouze baterky a mobilní telefony, aby je osvětlily slabá světla, což je velminepohodlné a představuje bezpečnostní riziko. Když je možné bezpečně cestovat pod světlými pouličními světly, jako je město, stala senadějí všech vesničanů. Dnes se tento sen stal realitou. N

n
počasí. Tyto zahradní světla jsounyní instaloványna místě, což zlepšuje vzhled obce a řeší obtížnost cestování vesničanů vnoci. Problémem zlepšil smysl pro bezpečnost, štěstí a spokojenost lidí. Řekl Qin Xuhai, ředitel výboru sousedního sousedství Společenství Chengbei.

Nnit je pozdní podzim anoc je stále tmavší, ale Daba vesnice Ve městě Wangchang je stále živý. Stovky solárních zahradních světel dělají yardy jasně jako denní světlo. Děti hrají a smát se v přehradě. Dospělí chodí pro procházku a dělají denní rutiny. Temné vesnice minulosti jsou plné života a vitality. To je to, co se reportérnedávno viděl v obci Daba. \"Teď je to mnohem pohodlnější. Když je tma,nemusíte použít baterku. Je bezpečné chodit. Nádvoří je jasný. \" Mluví o výhodách instalacenádvoří světla, Villiger Tan Qilannemohl pomoci vyprávětnovináře, že stále musel poděkovat vesnici. Pracovní tým a County Charity Associationnainstalovali zahradní světla,naněkolik let jsme se těšilinaněkolik let.

N"&a Člen pracovního týmu DABA v obci řekl: \"Většina mladých lidí Obec jdou do práce a většina znich je doma. Starší lidé jsou doma. Běhemnávštěv chudých domácností jsem se dozvěděl, že lidé jsou dychtiví instalovat světlanádvoří a doufat, že mohou být vnoci pohodlné a bezpečné, kontaktovali jsme asociaci County charitativní asociace a přijali tato světla. N#N&#&it je zřejmé, že County Charity Associationnedávno věnovala celkem 4000 zahradních světel v hodnotě 1,12 milionu Yuan do Nanbin Street, Wangchang Town, Sanyi Township, město Sanyi, Town, Město Daxi, Linxi Town, Xixin Township a další města. Příslušná osoba, která mána starosti krajskou charitativní asociaci, uvedla, že v listopadu, podle potřeb města, bude druhá dávka světlanádvoří věnována.#N"NO NNP Zobrazitnaše hlubší pochopení různých typů Solárních světel, můžetenavštívitnaši stránku www.ucwdk.cn pro podrobnější informace.-N

N4H) pro příchod a přejeme vám šťastný život!n

n

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top